Hvad jeg gør når jeg mangler motivation…

…. så sætter jeg denne youtube-video på!

 

Virker det også for jer eller hvad gør I? :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Hvad jeg gør når jeg mangler motivation…

  1. Hun er bare gudesmuk :-) … hvis jeg mangler motivation, så åbner jeg mit klædeskab og kigger på de jeans som jeg gerne vil hoppe i igen :-) … jeg har et par fede og MEGET slidte Levi’s (købt i 1992!!!) … og de vil sidde perfekt inden udgangen af februar :-) … så ved jeg at proportionerne på min krop passer og de jeans er bare min yndlings. Har tidligere brugt dem som motivation, hvis der var røget et par kilo for meget på :-) … og så kigger jeg blogs og træningsvideoer – men det er faktisk sjældent at jeg mister motivationen, nok fordi jeg er stædig :-)

    • Det er også altid en god målestok! :) Hvor fedt, at du er så tæt på målet igen, godt gået!
      Jeg ELSKER simpelthen at dyrke motion, så generelt er min motivation også ret høj, men nogengange når det bare står ned i lårfede stråler udenfor og man lige har det så dejligt varmt, så synes jeg godt det kan være svært at komme ud af døren ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *