Husmoder råd #1

I dag kommer der desværre ingen gode tilbud på bloggen. Jeg skal nemlig til Skagen og holde påske med min dejlige familie og kæresten :)
I skal dog ikke snydes for et god tip/råd på denne søndag!

Hvis I nogen gange oplever at jeres træningstøj stadig lugter lidt efter I har vasket det eller at det hurtigt kommer til at lugte når I er gået i gang med træningen, så kommer her vidundermidlet :) Det hedder Rodalon og er desinficerende. Man skal blot lægge sit træningstøj i blød i en halv time (blandingsforholdet er 1 dl Rodalon til 1 liter vand). Efter det har ligget i blød skylles det hurtigt op og så ellers bare i vaskemaskinen og vask det som I plejer :) Hvor smart er det ikke lige?
Ikke-navngivet-1

Jeg så det for en månedstid siden hos Fit ‘n Run og synes virkelig det har hjulpet på noget at mit gamle træningstøj :)

3 Replies to “Husmoder råd #1”

  1. Det er nemlig rigtig smart! Super billigt ift. sportsbutikkernes produkter, og mere miljøvenligt!
    Jeg bruger det også meget til mine sko.
    Jeg har lavet en blanding på en forstøver-flaske og så får de lige et pust eller to efter træning!

    1. Det lyder virkelig smart!! Tak for det gode råd, det må jeg da få afprøvet! :)

  2. Godt at se at rådet også har hjulpet hos dig :) Det er virkelig et vidundermiddel :)

    /Fit´n Run

Leave a Reply