Hjemmelavet koldskål

Foråret er på vej. Siger de. Jeg krydser fingre for at de har ret! :)
Tilbudsaviserne bugner af gode tilbud på koldskål i den kommende uge, men hvorfor ikke lave det selv? Det gjorde jeg tidligere på ugen og det blev altså super lækkert hvis jeg selv skal sige det ;)

Som sædvanlig lavede jeg det på slump, så smag jer lidt frem, men det var ca. sådan her:

1 del fromage frais
1 del kernemælk
smagt til med friskpresset citron og sødemiddel (kan erstattes af honnig, sukker eller helt undlandes)

Denne opskrift kan selvfølgelig varieres på rigtig mange måder! Man kan blende det med frosne jordbær, tilsætte lidt proteinpulver eller bytte fromage frais ud med en yoghurt med smag. Så leg endelig med opskriften og find den version I bedst kan lide :)

På toppen af min koldskål kom jeg lidt hjemmelavet müsli og frosne blåbær :)
foto

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

8 thoughts on “Hjemmelavet koldskål

  1. Hej, lyder lækkert! Men nu har jeg set flere og flere der skriver frosne bær, menes der virkelig at i spiser dem frosne eller er det bare bær der har været frosne? :-)

    • Hej :)
      Jeg putter dem i frosne, men de når næsten altid at tø inden jeg spiser dem :) Men det er kun med blåbær jeg gør det. Når jeg bruger frosne jordbær er det fordi de giver en god konsistens når de blendes :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *