Hjemmelavet ice tea

Her kommer en meget simpel “opskrift” på ice tea :) Jeg kan ikke lide sodavand, så synes nogen gange det kan være meget rart med noget andet end vand..

Kog 1 liter vand. Hæld vandet i en kande med to tebreve i og lad det trække i den anbefalede tid. Jeg tilsatte desuden fire sødetabletter (hvis ikke jeg var på kur, brugte jeg i stedet sukker eller honning). Lad teen køle lidt ned og stil den i køleskabet. Når den er helt kold presses saften fra en halv citron i. Og det var det :) Nyd nu et glas lækkert ice tea.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

10 thoughts on “Hjemmelavet ice tea

    • Haha, kan jeg godt forstå dit te-hjerte gør! ;) Jeg har altid drukket utrolig meget te og haft ca. 20 forskellige slags, som jeg pt er ved at tømme. Jeg er kæmpe fan af Hans og Grethe te (fås vist kun i Århus), men jeg har lovet mig selv ikke at købe mere før jeg har fået drukket mit kæmpe lager (som heldigvis snart er tomt). Mit favorit te er for tiden en med kokos – hvad kan du bedst lide? :)
      Tak for tippet – jeg kigger forbi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *