Hjemmelavede proteinbarer

I denne weekend har kæresten og jeg forsøgt os på at lave proteinbarer – og det var super nemt og virkelig lækkert :) Ingredienserne har jeg skrevet på billedet. Nødderne blev blendet og ellers blev det hele bare blandet godt sammen. Vi kom det op i en brødform foret med bagepapir og så en tur i ovnen på 175 °C i ca. 1 time. Vi lod derefter “brødet” køle godt af, skar det over på den lange led og så ud i små rektangler. Der blev  i alt 18 stykker, som ca. vejede 60 g hver. Stykkerne er nu pakket ind i vita wrap og nogle står på køl og de resten er i fryseren.

Proteinindholdet er desværre ikke så højt, som vi egentlig havde håbet på (jeg regnede det først ud efter de var lavet). I dem man kan købe er der ca. 20 g pr bar (som så også vejer 80 g).
Næste gang tror jeg vi prøver at tage bananen ud og måske putte lidt mere proteinpulver i, for at øge proteinmængden :) Det skal desuden nævnes at vi i disse barer brugte kærestens proteinpulver, som er weight gainer og derved også har et lidt lavere proteinindhold. Næste gang prøver vi nok med mit proteinpulver, som er mere rent og indeholder mindre kalorier.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *