Hip hurraaaaa :)

Jeg har været stille herinde i dag, for jeg er i fuld gang med at fejre min fødselsdag! Jeg ELSKER at have fødselsdag og har indtil videre fået trænet bodyfit og stepfit, serveret brunch for mine veninder og er nu på vej ud af spise med min dejlige kæreste.
Jeg bliver hele 24 år (gisp!), men jeg glæder mig til at se hvad det kommende år bringer :)

Tusind tak for alle de søde fødselsdagshilsner I har sendt til mig via instagram (fitinspirationdk) – det har jeg sat rigtig stor pris på :o)

Det var lige et billede fra sidste år på ca samme tid – ligner næsten mig selv, dog er jeg nu ét år ældre, hehe ;-)

6 Replies to “Hip hurraaaaa :)”

 1. Dejligt at have fødselsdag og blive fejret :-) … og glæder mig til fortsat at følge bloggen :-) … Tænk at være 24 år igen *suk* … og dog! Jeg har det faktisk ret godt med min alder … det er næsten værre at have en søn, der er på vej mod 30 (og han ville slå mig ihjel for at sige det, for han fylder kun 27 i år) … 20’erne var en dejlig alder, med en masse drømme og ting man skulle nå … når man har rundet de 40, så er alt – stort set – faldet på plads jobmæssigt, boligmæssigt, børn osv. og man kan nyde at være lidt egoist, og gøre de ting man ikke havde tid til førhen. Så hver alder har sine fordele :-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hvor er du bare sød – tak skal du have :)

 2. Kæmpe stort tillykke med dagen :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Mange tak! :-)

 3. Hej Tine!

  Hvor er det nogle lækre billeder af dig og hvor er du smuk der på :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hej Julie :)
   Hvor er du bare sød, mange tak og i lige måde! :)

Leave a Reply