Hint, hint, vind et par 2XU tights :)

Det australske sportsmærke 2XU er endelig kommet rigtigt til Danmark. De laver simpelthen nogle møglækre ting og sager, som jeg personligt er blevet helt pjattet med og har svært ved at undvære i min løbetræning :) Derfor synes jeg også lige, at jeg ville fortælle jer, at de netop har lavet en Facebook konkurrence, hvor man kan vinde et par kompressions tights.  Alt man skal gøre er at lægge et billede op af sig selv på deres side (her) og så vinder den person, som har fået flest likes. Konkurrencen løber indtil den 31. marts, så der er god tid til at finde en smuk dag med masser af solskin til at tage et billede :)
Jeg har selvfølgelig også deltaget (hvem kunne ikke bruge et par ekstra tights?) med nedestående billede, hvis I skulle få lyst må I gerne like det ;o) I finder billedet her. Min veninde Trine deltager også i konkurrencen og har lavet en lille konkurrence ud af det og udlovet en gave (1 kg proteinpulver) til en tilfældig vinder, der liker hendes billede – hendes billede finder I her.

Hvis I deltager, så må I gerne skrive et link i kommentarfeltet, så lover jeg at like jeres billede :)

IMG_1593

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Hint, hint, vind et par 2XU tights :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *