Har I set?

…at vi på Gymbag lige nu har lagt forskellige opskrifter op og samtidig har den fedeste konkurrence kørerende? :)

I kan bl.a. få opskriften på Christines chokokugler, som I kan se på billedet eller måske Stinnas browniekugler kunne friste? :) Jeg skal i hvertfald i gang med at afprøve deres opskrifter! Jeg selv kom med en bud på en Greenie power smoothie – jeg har et eller andet for smoothies her om sommeren ;) Opskrifterne og konkurrencen(som løber indtil den 2/6-14) finder I i dette indlæg eller ved at trykke på billedet, der også linker jer direkte dertil :)
GB_chokokugler_kakaonibs

2 Replies to “Har I set?”

 1. Det er jo alt for farligt for min lækkersult at gå ind på jeres side ;) De browniekugler lyder virkelig gode! Tillykke med det nye samarbejde, jeg glæder mig til at følge Gymbags udvikling :)

  Anna- http://wonderwomanwannabe.dk

 2. God fredag,

  så fik jeg tjekket nogle opskrifter ud og skrevet ned, lækkert og tusinde tak.

  Vil du lige have en sund økologisk smoothie, så se her:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/06/kologisk-smoothie-med-yougurt.html

  Nyd dagen, lev den sundt og take care.
  Marie

Leave a Reply