Har I lyst til at bakke op om disse søde piger?

De skal nemlig til eksamen i thai-bo på lørdag og søndag. Det foregår i FitnessWorld på Viborgvej i Aarhus (lørdag fra 9-13 og søndag fra 10-13). Er man medlem i FitnessWorld booker man sig på lige som et helt almindelig hold og hver eksamen varer 55 minutter. Koreografien til disse eksamener er lidt lettere end de typisk er på almindelige thai-bo timer. Det er derfor oplagt, hvis man er ny og har lyst til at prøve det af :) Udover det er eksamenerne ligesom almindelige hold, der er blot med en nyuddannet instruktør og med eksaminatorer tilstede.
foto 4

Jeg stillede frivilligt op som prøvekanin sammen med min veninde i går og prøvede at få undervisning af alle fire piger. Jeg har kun prøvet thai-bo en enkelt gang før (for snart to år siden), så jeg kom lidt på prøve – men det var super sjovt og noget jeg vil fortsætte med fremover! :)
thaibo

Jeg håber sådan der sidder nogle af jer søde læsere der er klar på at møde op til nogle af timerne i weekenden. Det er klart sjovest for pigerne hvis deres hold er fyldte – så hold jer endelig ikke tilbage :)
Jeg tager selv til det om søndagen og bakker op om min løbemakker. Hun har simpelthen trænet så meget op til det her, så glæder mig til at se hende give den gas! :)
susan

2 Replies to “Har I lyst til at bakke op om disse søde piger?”

  1. Hvornår skal Susan til eksamen ? Vil måske gerne komme og støtte hende hvis det lige passer ;)

    1. Sara det skal jeg søndag kl. 11-12 (har de sidste 28 minutter af timen) :)

Leave a Reply