Hadelisten

Jeg forsøger altid at have en positiv og god atmosfære på bloggen, så håber I ser på dette indlæg med et smil i øjet, for det er hensigten. Det er mine observationer for januar måned i træningsøjemed.

Hadelisten:

#1 når man efter en god workout er svedig og forsøger at få sin sportsbh uden lukkefunktion af . Rulleteknikken virker indtil videre bedst?
# 2 når der er lange ventelister og man er nr 95 på listen til ens yndlingshold
# 3 når man gør sig forhåbninger om at styrketræne i primetime og ingen stativer er ledige
# 4 at hele Danmarks befolkning er enige om at der skal trænes på samtlige mandage i januar
# 5 når man ikke har overskud til at tænke på kostplaner og sund mad pga bacheloropgave og tager på mens alle andre går all-in på årets sundeste måned.
# 6 når man tager til bikefit max en time inden bloggerevent med personlig træning, da man troede det blot handlede om at snakke og drikke lækker juice…
# 7 når det går op for en at man både har brug for personlig træner, gå på tri-holdet og få sig et medlemskab i SeierFitness, men at man ikke kan finde de ekstra penge i en tid med udsigt uden S.U. og med en måneds karantæne hos A-kassen.
# 8 når batteriet på løbeuret går død midt på turen
# 9 når man møder op til vejledermøde i træningstøj, fordi man i sin egen bachelor-boble er vant til at rende rundt i det derhjemme
# 10 når 90% af vasketøjet består af træningstøj…. og man stadig ikke synes man har nok træningstøj(!)

Noget I kan nikke genkendende til eller har I måske nogle tilføjelser, så læg endelig en kommentar :)

19 Replies to “Hadelisten”

 1. Hvad er det for et tri-hold som du benytter dig af?? :) HVis man altså må spørge :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Benytter mig desværre ikke af det, da pengene ikke er til det endnu :( Men du kan læse om den vildt fede “tri-club” her. Synes det lyder SÅ fedt! Min drøm er dog først at lege med triathlon i 2015, så venter nok lidt med at melde mig ind :)

 2. Ha ha – jeg kender det alt for godt. Især den med trænings BH’en og pulsuret, som går død på løbeturen ;-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hehe, godt man ikke er den eneste om disse store problemer :P

 3. Ha ha, fantastisk liste og jeg kan genkende mange af punkterne! Nogle gange er andres overskud (både økonomisk, tidsmæssigt og i forhold til mad) bare pisse irriterende når man selv står med studie, su og mega meget tøjvask ;) Og der er intet galt med at brokke sig i ny og næ, ellers er det sgu svært at bevare sin positive energi i hverdagen!

  Vi er mange fitnesspiger der deler dine frustrationer, så lad os brokke os og grine af det sammen :D
  Anna – http://wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hvor skønt at høre! :) Tak for kommentaren, det er altid med lidt nervøsitet fra min side, når jeg præsenterer nye typer indlæg :) Det er jo ikke altid til at vide hvordan de bliver modtaget ;)

 4. Hahaha, jeg er så enig med #1 !! Det er så godt som umuligt at foretage sig noget med den sportsbh når man har trænet :D

  Nina
  http://www.ninaneerdal.blogspot.dk – en blog om træning, kost og vægttab
  LIGE NU: Vind proteinpulver fra Fitnessguru

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Nej, vel? Simpelthen utroligt at man ikke snart finder en måde at få den nemt af efterfølgende :) Men jeg oplever desværre en sammenhæng mellem at jo bedre støtte, des sværere er de at få af.. Typisk :)

   1. Ja, man kan ikke få det hele :) hihi

    Nina
    http://www.ninaneerdal.blogspot.dk – en blog om træning, kost og vægttab
    LIGE NU: Vind proteinpulver fra Fitnessguru

 5. Haha tak for et godt grin – jeg havde samme problem #1 med bh’en i sidste uge, første gang efter hård hård træning, og 2. gang dagen efter, hvor armene var så ømme, så kæresten måtte hjælpe! Fed blog! Og fortæl mig endelig, hvis du finder en løsning på at mangle penge, have for meget sportstøj og altid købe nyt (fordi man jo mangler noget i den farve..) ;)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Selv tak :) Hahaha, åh ja, dagen EFTER er jo faktisk et helt emne, der nemt kunne udfylde en hel hadeliste ;)
   Lover jeg nok skal dele min løsning, hvis jeg er så heldig at finde en!

 6. Haha årh kender så meget de ting du nævner!

  I går gik mit pulsur ud :( det havde advaret mig i noget tid, men havde glemt det gang på gang og bum..
  Derudover kan jeg slet heller ikk få de dumme sportsbh’er af efter træning :P især efter rygtræning! Det er en smule pinligt når man står i omklædningen og danser rundt med armene oppe over hovedet og forgæves prøver at se overskudsagtig ud og som om det hele er meningen og at man har HELT styr på det..

  Det med bacheloren har jeg også været igennem for et halvt år siden, det skal bare overstås så venter friheden :D stopper du efter bacheloren? jeg fortsatte med min kandidat efter sommmeren efter min bachelor og der kunne vi sagtens få SU i sommer ferien (selvom vi i princippet ikke var under uddanelse de 2 måneder).

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Den med pulsuret har jeg virkelig også gjort mange gange – og har også dummet mig ved at tætte den i opladeren, men glemme at sætte opladeren i stikkontakten. Så dumt altså :)
   Nu ved du næste gang du står viklet ind i sports bh’en der ikke vil af, at vi er mange der har det på samme måde ;)

   Ja jeg stopper efter min bachelor, som egentlig hedder diplom. Jeg går på ingeniørhøjskolen, hvor uddannelsen tager 3 1/2 år og med fine muligheder for job selvom man har diplom og ikke tager den 2-årige civil oveni :)

 7. Hahah #1 er så meget mig – i forgårs måtte jeg have min kæreste til at hjælpe mig, fordi den sad fast halvvejs ;)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Haha, heldigt han lige kunne hjælpe :) Jeg går altid i panik når jeg ikke kan få den af!

 8. YES – det med sportstøjet. Hold nu k***. Her den anden dag, tog jeg mig selv i at lave en lille dans i stuen af bare arrighed (mens jeg krampagtigt hev i bh’en og vred hofterne – som om det skulle hjælpe..) over ikke at kunne få den skide bh af. Skal siges at toppen havde drillet også – forinden. Da frustrationen toppede, tog jeg mig selv i at udbryde et skrig. Som i et skrig. Blev lidt bange. Men så kom bh’en af :-D
  … skal siges, at jeg heldigvis bor alene ;-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hahaha, tak for dagens grin!! :D

 9. #10 er i hvert fald også på min liste.. Det er som om lige gyldig hvor meget træningstøj, man køber, og hvor ofte man vasker, så har man bare aldrig nok.

  – Elena
  Fitmore.dk

 10. […] Til trods for det tynde design er batterilevetiden faktisk øget – så det betyder at #8 på denne liste bliver reduceret med 25% – I like. Det svarer til 10 timers løb inden næste […]

Leave a Reply