H.I.I.T IT! #1

Du har måske tidligere stødt på udtrykket H.I.I.T, men hvad dækker det over og hvorfor bør du prøve kræfter med det?

H.I.I.T er en forkortelse af High Intensity Interval Training og består af et træningspas, hvor høj intensitet med efterfølgende høj efterforbrænding er i højsædet. H.I.I.T bruges til at forbedre konditionen og bruges bl.a. af mange løbere, som ønsker bedre tider og generelt optimering af deres løbepas. H.I.I.T minder om intervaltræning, men går mere til yderpunkterne, hvor der typisk arbejdes med max puls i et givet tidsinterval, hvorefter der er pause for igen at kunne yde maksimalt igen efterfølgende. Pausen er ikke aktiv-pause, som mange ellers kender fra almindelig intervaltræning.

Denne type træning er Susan og jeg blevet ret bidt af og har fået blod på tanden til at udfordre vores skønne læsere. Tør I?

hiit-it

Søndag d. 15/9-2013  kl. 11 vil vi være i Mindeparken i Aarhus (mere detaljeret info kommer senere), hvor vi selv træner H.I.I.T. Vi har valgt nogle omgivelser, der gør det muligt at alle, der har lyst, kan komme og være med. Det kræver intet udstyr udover træningstøj og-sko, vand samt godt humør og gåpåmod.

Der vil være fokus på holdånd og højt aktivitetsniveau, hvor alle kan være med uanset niveau. For os er det vigtigste, at man har en sjovt træning samtidig med at pulsen kommer op.

Vi håber I har lyst til at bakke op om vores lille projekt og træne med os! :)

Nærmere informationer kommer senere, når vi kommer tættere på datoen.

Hvis der er nogle af jer der allerede på nuværende tidspunkt ved at I har lyst til at komme, så skriv endelig en kommentar i kommentarfeltet J Derudover er I meget velkomne til at tagge os i hashtaget #hiititdk

HIIT-IT2

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

10 thoughts on “H.I.I.T IT! #1

  1. Hej Søde piger.
    Hvor er dette initiativ dog fantastisk. Jeg vil hellere end gerne køre fra Vejle for at deltage, men skal desværre arbejde. Håber vi kan gøre det igen, hvis i får succes med det første gang :D
    Rigtig god ide :D

    Knus Camilla

  2. Pingback: H.I.I.T IT! #1 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *