H.I.I.T IT! #1

HIITIT2

Søndag d. 15/9 er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder at det er tid til nærmere information omkring vores event.

Alle der har lyst til at være med skal senest være ved Mindeparkens indgang (ved rundkørslen overfor Marselisborg Slot) kl. 11.00.

 

Vi har begge lyserøde Kari Traa jakker på, som I kan nedenfor. Vi burde derfor være lidt genkendelige på lang afstand :) Hvis I ikke kan finde os, så ring eller skriv til mig på tlf. nr.: 31 53 39 20, så vil vi hjælpe og guide efter bedste evner.

Som udgangspunkt tager træningen halvanden time (inkl. introduktionen i starten). Vi har planer om forskellige distancer, der skal løbes kombineret med forskellige pulsøvelser, der ligeledes skal være med til at højne intensiteten.

Øvelserne vi planlagt kræver blot at I møder op i træningstøj og udendørssko (helst løbesko). Derudover vil vi anbefale at medbringe vand.

Det skal selvfølgelig lige nævnes, at dette jo er vores første event, som vi udelukkende selv har stablet på benene i et ønske om at dele vores træning og glæden ved det med jer. Det kommer vores event også til at bære præg af, da det på ingen måder er professionelt udformet. Der vil nok derfor være plads til forbedringer til næste gang, men det håber vi I tager med et smil og hjælper os med konstruktiv feedback.

Vi håber I har lyst til at træne med os på søndag!

De bedste hilsner
Susan & Tine

HIIT-IT2

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

6 thoughts on “H.I.I.T IT! #1

    • Det er primært løb vi har fokus på, men det er på meget korte distancer. Dog laver vi også andre øvelserne som jacks osv., men mange af dem er nok lidt belastende for knæet? :/

    • Nej det er der ikke :) Vi er altså bare to piger, som har planlagt træning, hvor I også kan deltage! Så det koster ikke noget og gælder blot om at få sved på panden og have en sjov formiddag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *