Gymbag

For godt og vel et år siden lancerede jeg i samarbejde med Danica, Stinna og Christine Gymbag.dk som den gang var den eneste platform for sundhedsbloggere. Vi har gennem det seneste år haft konkurrencer, testet forskellige sportsgrene og diverse produkter. Det er alt sammen noget vi har tænkt os at forsætte med, men der er sket lidt ændringer. Danica har valgt at springe fra fællesskabet og vi har inviteret Susan med. Vores site har fået et nyt layout, vi har fået taget en masse billeder, taget nye tiltag til sitet og vi er med andre ord endelig klar til at vise jer hvad vi har lavet de sidste par måneder.

GB-bloggere-stsc
Fotograf: Nicklas Ingemann // nicklasingemann.com

Hvis I vil være sikre på ikke at misse et indlæg fra os, så kan I følge siden via Bloglovin’.

Vi håber I vil tage rigtig godt i mod vores relancering af siden og hvis der nu skulle være nogle tekniske/layout-mæssige problemer, så må I meget gerne skrive det til mig. Det er nemlig mig der står for den del ;) (og grunden til at der indimellem har været lidt stille på min egen blog..)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

6 thoughts on “Gymbag

  1. Så flot en side piger, det kan I være stolte af!

    Til de tekniske ting:

    – Jeg kan ikke se billedet i Bloglovin feedet for Gymbag? Ved ikke om det kun er hos mig.
    – Siden loader lidt langsomt hos mig.

    Men ellers virkelig godt arbejde og glæder mig til at se hvad I finder på. Held og lykke :)

  2. Super at I er kørende igen, piger. Og Susan følger jeg jo allerede ;) Dejligt at der er andre og mere specialiserede platforme end Bloggers Delight.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *