Guide til hvordan man spiser Skyr! ★ Kristina Ricken

Det er med glæde jeg endnu engang byer velkommen til Kristina! Denne gang med hendes tanker om skyr:

Jeg havde hørt meget om vidunderproduktet Skyr, men som altid gik der lææænge inden man kunne få det i butikkerne på Lolland. Så da jeg endelig fandt det, så blev jeg rigtigt glad. Jeg var sikker på, at ligeså snart jeg begyndte at spise Skyr, så ville jeg aldrig have problemer med vægten igen.
skyr1Forventningerne var derfor store da jeg åbnede min første Skyr..

skyr2… jeg førte skeen mod munden og kunne næsten høre fuglene synge skyr3..men det var ligesom om, at der var noget helt galt med det der Skyr. Det smagte surt.. skyr4… som en tyk, yoghurt der havde stået alt for længe..skyr5Jeg var sikker på, at den der Skyr måtte være for gammel. For dem inde i fjernsynet havde sagt at det smagte helt vildt godt, og at man kunne blive helt afhængig af det.skyr6…men det var slet ikke for gammelt.

Men man kan jo ikke være sådan en der ikke spiser Skyr. Det kan jeg selv se på Instagram, for alle spiser det. Der måtte være en måde hvorpå man både kunne få det ind i munden OG synke det, uden at have lyst til at kaste op. Så jeg udtænkte en plan. Og kom på en god slags ’opskrift’, så man både kunne være sund og ikke have lyst til at kradse tungen ud af munden på sig selv…
skyr7Når man følger denne opskrift, så smager Skyr lige så godt som dem inde i fjernsynet siger at det gør.skyr8…men I skal ikke høre efter når de siger, at man kan tabe sig af det. Jeg har i hvert fald slet ikke tabt mig af det.

14 Replies to “Guide til hvordan man spiser Skyr! ★ Kristina Ricken”

 1. Ha ha ha ha – vanvittigt sjovt indlæg, og jeg er sikker på at der er flere der kan genkende rigtig meget :)

 2. Hahaha – Det minder mig om den første gang jeg smagte Skyr. Jeg var helt vildt begrejstert for at vi endelig havde den nede i Randers, så jeg købte den første jeg så. Hvilket var en økologisk én, og de smager altså bare ekstra, ekstra surt! Så gik der noget tid før jeg smagte Skyr igen, indtil jeg fandt ud af at blande det med frugt er heaven! :-D

  Smiles,
  Maia/http://fitskinnyandhealthy.wordpress.com

 3. Hahahaha! Jeg er simpelthen så glad for du har fundet og delt hendes blog!

  Hun er genial – griner hvergang jeg læser hendes blog indlæg :D

  http://www.getfitinspiration.dk

 4. Men det er jo også de færreste som spiser det rent…
  Og hvis skyr går ind og erstatter en tidligere usund morgenmad eller usund snack, hvorfor skulle man så ikke kunne tabe sig?

  1. jeg tror du skal kigge på sammenhængen i indlægget :p ved at man kommer meget sukker i og chokolade, er den jo ikke længere sund – så det er ikke sikkert man taber sig af det :-9

 5. Uhmmmm det lyder lækkert med de skyr. Det må jeg prøve!! Jeg har endnu aldrig smagt det, hvilket jeg kan se er et manglende led på mit Instagram :)

 6. GRINER – super fedt indlæg ;) og SUPER FEDE BILLEDER :)

  Endnu engang tak for et smil på læberne – fra en som heller ikke er hoppet med på bølgen om at SKYR smager fantastisk :(

  Charlotte
  http://www.fit-mom.bloggersdelight.dk
  En personlig blog om at være mor, komme i form efter fødslen og træning

 7. Haha, kan sagtens sætte mig ind i din første oplevelse med skyr – men prøv det sammen med en banan i skiver, lidt hakkede mandler og lidt sukkerfri marmelade :)

 8. Hahaha :) Jeg synes der er meget stor forskel på skyr! Nogle er tæt på at være uspiselige. Men Egelykke skyr fra Netto er altså virkelig god – hverken sur eller underlig tyk som nogle kan være. Den er jeg rent faktisk blevet afhængig af til morgenmad :)

  Den her: http://www.tilbudonline.dk/images/tilbudsaviser_files/articles/1465635.jpg

 9. Selvom jeg slet ikke har det på samme måde med skyr, er det alt for sjovt – håber på flere!

 10. Ha ha ha, det er nok et af de sjoveste blogindlæg jeg har læst længe! Jeg har først opdaget din blog i dag, men vil klart blive fast læser :D

  Jeg er sikker på du har hørt 100 gode råd, men nu får du også mine. Jeg skal spise 250 gram skyr hver aften på min kostplan, så er efterhånden blevet ret kreativ med det ;)
  Du kan blande det med stevia marmelade uden tilsat sukker og hakkede mandler, du kan blande 1 tsk peanutbutter og chokolade proteinpulver i, du kan blende en æggehvide og frosne bær med skyr, så bliver det ligesom is! Du kan også blande lidt ren kakaopulver, lidt stevia og lidt vanilje essens i, så bliver det choko mouse ;)

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

 11. Det SÅ sjovt!

  Personlige gode råd; lyder på at blande skyr med hvilken som helts proteinpulver med den smag, som man personligt bedst kan lide.
  Har jordbær-proteinpulver og skyr som p.t. favorit, smager som jordbær yoghurt :D

 12. Hahaha, genialt :D

  Nina
  http://www.ninaneerdal.blogspot.dk – en blog om træning, kost og vægttab
  LIGE NU: Vind proteinpulver fra Fitnessguru

Leave a Reply