Guide til hvordan man spiser Skyr! ★ Kristina Ricken

Det er med glæde jeg endnu engang byer velkommen til Kristina! Denne gang med hendes tanker om skyr:

Jeg havde hørt meget om vidunderproduktet Skyr, men som altid gik der lææænge inden man kunne få det i butikkerne på Lolland. Så da jeg endelig fandt det, så blev jeg rigtigt glad. Jeg var sikker på, at ligeså snart jeg begyndte at spise Skyr, så ville jeg aldrig have problemer med vægten igen.
skyr1Forventningerne var derfor store da jeg åbnede min første Skyr..

skyr2… jeg førte skeen mod munden og kunne næsten høre fuglene synge skyr3..men det var ligesom om, at der var noget helt galt med det der Skyr. Det smagte surt.. skyr4… som en tyk, yoghurt der havde stået alt for længe..skyr5Jeg var sikker på, at den der Skyr måtte være for gammel. For dem inde i fjernsynet havde sagt at det smagte helt vildt godt, og at man kunne blive helt afhængig af det.skyr6…men det var slet ikke for gammelt.

Men man kan jo ikke være sådan en der ikke spiser Skyr. Det kan jeg selv se på Instagram, for alle spiser det. Der måtte være en måde hvorpå man både kunne få det ind i munden OG synke det, uden at have lyst til at kaste op. Så jeg udtænkte en plan. Og kom på en god slags ’opskrift’, så man både kunne være sund og ikke have lyst til at kradse tungen ud af munden på sig selv…
skyr7Når man følger denne opskrift, så smager Skyr lige så godt som dem inde i fjernsynet siger at det gør.skyr8…men I skal ikke høre efter når de siger, at man kan tabe sig af det. Jeg har i hvert fald slet ikke tabt mig af det.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

14 thoughts on “Guide til hvordan man spiser Skyr! ★ Kristina Ricken

 1. Hahaha – Det minder mig om den første gang jeg smagte Skyr. Jeg var helt vildt begrejstert for at vi endelig havde den nede i Randers, så jeg købte den første jeg så. Hvilket var en økologisk én, og de smager altså bare ekstra, ekstra surt! Så gik der noget tid før jeg smagte Skyr igen, indtil jeg fandt ud af at blande det med frugt er heaven! :-D

  Smiles,
  Maia/http://fitskinnyandhealthy.wordpress.com

 2. Ha ha ha, det er nok et af de sjoveste blogindlæg jeg har læst længe! Jeg har først opdaget din blog i dag, men vil klart blive fast læser :D

  Jeg er sikker på du har hørt 100 gode råd, men nu får du også mine. Jeg skal spise 250 gram skyr hver aften på min kostplan, så er efterhånden blevet ret kreativ med det ;)
  Du kan blande det med stevia marmelade uden tilsat sukker og hakkede mandler, du kan blande 1 tsk peanutbutter og chokolade proteinpulver i, du kan blende en æggehvide og frosne bær med skyr, så bliver det ligesom is! Du kan også blande lidt ren kakaopulver, lidt stevia og lidt vanilje essens i, så bliver det choko mouse ;)

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

 3. Det SÅ sjovt!

  Personlige gode råd; lyder på at blande skyr med hvilken som helts proteinpulver med den smag, som man personligt bedst kan lide.
  Har jordbær-proteinpulver og skyr som p.t. favorit, smager som jordbær yoghurt :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *