Grøntsagsgratin/muffins med skyr, hytteost og kylling

På Instagram lovede jeg at lægge denne opskrift op mandag i sidste uge. Det kom den altså ikke, for mine billeder var jeg ikke tilfredse med. De var gule og så bare ikke særlig indbydende ud ;)
Jeg prøvede så at lave samme opskrift hos mine forældre. Jeg ændrede derfor mængderne og formen. Første gang jeg lavede dem var det nemlig lækre muffins, som er perfekte til et hurtigt mellemmåltid eller til at have med i madpakken. Ude hos mine forældre lavede jeg det som en gratin. Jeg vil helt klart anbefale at lave dem som muffins, men da billederne fra gratin’en blev pænest er det altså dem i får ;) Til gratin lavede jeg dobbelt op på mængderne, så dem halverer I bare hvis I laver muffins (hvor der så bliver 12 stk).

 

 

Og sådan her ser mine fine muffins ud:

foto

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

6 thoughts on “Grøntsagsgratin/muffins med skyr, hytteost og kylling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *