God start på dagen

Jeg ville lige kigge forbi inden jeg smutter ned i parken og soler mig :)

Jeg afleverede eksamensprojekt i går, så nu har jeg endelig læseferie. Den blev skudt i gang med en times bodyfit kl. 7.30 og så efterfølgende en times stepfit og så kunne jeg altså dy mig og tog også et hurtigt mave/ryg på 25 minutter :)
Jeg er endelig ovenpå efter at have ligget syg i fire dage henover weekenden. Det fejrede jeg så i går, ved at købe et startnummer til løbet på søndag. Aarhus halvmarathon… Av, av – men det bliver SÅ godt! :)
IMG_6882

Og så var der lige et billede af min smoothie som jeg sidder og drikker lige nu :) Den er ikke spor fancy, men en klassiker jeg altid vender tilbage til. Den er lavet af en banan, en håndfuld frosne jordbær og 1 dl skyr. Og så er den toppet med blåbær, grovvalsede havregryn og chia frø :)

IMG_6881

8 Replies to “God start på dagen”

 1. Hvad gør du ved dine chia frø? rister dem eller smider dem på rå?

  Tak for gode sunde råd

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Jeg smider dem bare på rå :)

 2. Det ser jo fantastisk friskt og godt ut :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Det var det også :) Elsker smoothies, hehe…

 3. Mmm hvor ser det bare lækkert ud :)

  /Louise

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tak, det var det også :)

 4. Den smoothie ser jo overdrevet god ud! Mums.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Den var også super lækker ;-)

Leave a Reply