Glaskål

glaskålJeg handlede ind sammen med min nye løbemakker (I kan finde hende på Instagram under navnet susanmilo). Hun foreslog mig at prøve glaskål og det kom derfor direkte i indkøbskurven – og det var sørme heldigt! For det smager vildt lækkert og er helt sikkert blevet min nye “snacking”-grøntsag. Den har en sødme lidt ligesom friske ærter og så er den virkelig sprød! :) Jeg spiste små stænger uden noget, men er sikker på at en lækker dip lavet på skyr vil passe perfekt til. Min søde løbemakker foreslog også at komme den i salater, hvor de er skåret i små tern :)

Ikke-navngivet-1

 

Har I smagt glaskål og hvis I har – hvordan plejer I at spise dem?  :)

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

14 thoughts on “Glaskål

  1. Jeg spiser det også bare utilberedt som snack, men det er også vildt lækkert kogt eller i ovnen som alternativ til kartofler! Elsker den lækre grøntsag, som jeg egentlig synes smager af en blanding Af melon og kartofler! :P

    • Hehe, melon og kartofler? :) Tjae… og så med lidt ærte og kålsmag oveni, hehe.. men lækkert er det! :) Vil prøve det med ovnen snarest – tror det bliver lækkert! :)

    • Findes der også en lilla version? :) Den må jeg lede efter – sig endelig til hvis det lykkes dig at finde en :) I øvrigt, så held og lykke på søndag – glæder mig helt vildt til at se dig i Go’ morgen Danmark! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *