Give-away: 2XU tights! AFSLUTTET

Det er simpelthen en KÆMPE fornøjelse at jeg kan præsentere jer for en give-away på bloggen. Det er efterhånden ved at være meget længe siden (hvor jeg vidst nok sidste forår fejrede at jeg havde rundet 2000 følgere). Jeg er jo meget selektiv ift. hvad der kommer på bloggen og lige netop derfor er denne præmie nøje udvalgt til jer. Det er nemlig et produkt, som jeg selv har kæmpe glæde af og elsker :)
Anledningen skyldes, at jeg på Bloglovin’ rundede 6000 følgere i mandags og det er jeg utrolig taknemmelig for. Jeg elsker at blogge og havde også gjort det selvom det kun var mor og far, der læste med. Når det så er sagt, så er det altså rigtig skønt at få kommentarer fra andre end min mors sms’er (men bliv endelig ved mor) ;) Så af hjertet tak fordi I er med til at skabe en dejlig atmosfære på min blog og er så søde til at kommentere! :)

Fitnesspigen 2XUDen lækre præmie I kan vinde er kompressionstights fra 2XU. Det er samme model som jeg har på på billederne og give-away’en er sponsoreret af fitnesspigen.dk.

Jeg kan bedst lide når konkurrencer er så simple som muligt, så alt I skal gøre for at deltage er blot at lægge en kommentar i kommentarfeltet.
As simple as that!
Bloggen har fået en Facebook-side, så har I lyst, må I meget gerne like den, men det er altså på ingen måder et krav :)
Jeg trækker en vinder fredag den 28. marts 2014 kl 12.00 onsdag den 2.april 2014 og giver vinderen direkte besked.

 

2XU Compressions tightsReady. Set. GO! :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

799 thoughts on “Give-away: 2XU tights! AFSLUTTET

 1. Hold da op en vild konkurrence! :-D
  Jeg drømmer virkelig om at eje et par 2XU kompressionstights en dag – mit SU budget er bare ikke enig med mig i, at det skal være lige nu…
  Jeg krydser alt hvad jeg har :-)
  Tak for en dejlig blog, med en masse gode indlæg!

 2. Wow, flot give-away! Og tillykke med at have rundet de 6000 følgere, det er også flot :)
  Jeg kunne godt tænke mig tightsne i en str s – og nej hvor ville det dog være helt perfekt at vinde!!!

 3. Har længe tænkt, at jeg burde anskaffe mig et par, men har været tøvende pga prisen. Ville være så fedt at vinde et par, når man jonglerer basket træning og kampe, og crossfit ved siden af.

 4. Du er totalt inspirerende at følge, fordi du formidler dine ting på en måde, hvor man som læser føler, du er lige så interesseret i os, som vi er i din blogging. Samtidig får men indtrykket af, at du er helt nede på jorden og elsker det, du foretager dig, hvilket jeg ELSKER! ;-)

 5. Åh, dem trænger mine små skinneben godt nok til at vinde! Konditionen vil gerne løbe langt, men de små ben har det med at være af en anden opfattelse.. De her bukser burde sætte benen på plads – på flere forkskellige måder ;)

 6. Tillykke med de 6000 følgere, Tine :) Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne bliver ejeren af disse fantastiske 2XU kompressionstights! Jeg døjer desværre med en form for “sygdom” i mine ben, som gør at de syrer til og går i krampelignende tilstande så hurtigt jeg bare går over 100 meter. 23 års fodbold er lagt på hylden, spinningtimerne er et helvede og halvmarathonet er desværre ikke en realitet længere. Kompressionssokker fjerner toppen af smerten, så det kunne være så mega fedt at vinde tights’ene, så jeg ville have mulighed for at lave bare en smule mere cardio igen :)

 7. Tillykke med de 6000 følgerne og tak for en inspirerende og realistisk blog, der altid er en fornøjelse at følge:)
  Har længe drømt om et par compressionsbukser i forbindelse med mit første halvmarathon i Århus til juni, så griber chancen;)

 8. Uhhhhh…. De er sååååå fede!!! Jeg elsker 2xu tøj!! MEN som aktiv mor til 3 skønne børn på 5, 10 og 12 år… Er prisen lige i overkanten af hvad jeg kan tillade mig at bruge på træningstights…. Ellers havde jeg sprunget på tilbuddet!! Weee!!! Håber inderligt jeg vinder!!
  Jeg synes det er en MEGA cool blog og jeg elsker at følge med!!!

 9. Tillykke med de 6000 følgere !! Du kan kun takke dig selv for at så mange føler dig, nemlig fordi du gør det så fantastisk.
  Skøn give-away, som jeg håber jeg er den heldige vinder af :)

 10. De står øverst på min ønskeliste pt. Som kommende Body Attack instruktør ville de kunne gøre underværker for mine tunge ben fra alt den øven der følger med ☺️

 11. Det var da en give-away der er værd at deltage i! Kunne være så lækkert at få sådan et par :) nu hat både dig og Susan jo skrevet så meget godt om dem.
  Håber på jeg er heldig denne gang ;) og mange tak for en dejlig blog, nyder at følge den.

 12. Verdens fedeste konkurrence! Var liiige ved at bestille tights i går, men kunne ikke helt bestemme mig for hvilken farve – typisk! Krydser fingre for at vinde disse! <3

 13. Det er altid inspirerende at læse din blog. Kun på tide at det gik op for 6000 blogelskere! Keep up the good work!

  Fantastisk give-away! Et lille håb her fra at det bliver mig :)

 14. Hold da helt op! Sikke en lækker konkurrence. Jeg vil blive så taknemmelig for sådan et par 2XU tights! De har været ønsket i et stykke tid :-)

 15. Vil sindssygt gerne have vinde sådan et par tights, de er lige hvad min styrketræning trænger til.

  Stort tillykke med milepælen, du er en fantastisk blogger :-)

 16. Sikke en fed konkurrence! Jeg vil rigtig gerne vinde og jeg krydser fingre for det. Har længe gået og drømt om disse tights, men det er bare som om at prisen ikke passer ind i et SU-budget :-D Tak for en fed blog!

 17. Ihhhhh sikke en fed give-away! 2XU får så fine anmeldelser og så er det et fedt design. Tak for en rigtig fin blog; en fornøjelse at følge :-)

 18. Hold nu op en fed give away. Det er da en man kan bruge. Og hvor er det skønt at man ikke skal like 50 sider for at deltage. Du forstår virkelig konceptet bag en god give away. Tak for en fantastisk blog og nu for en virkelig god give away. Jeg kunne virkelig godt bruge sådan et par tights :-)

 19. Nøj hvor er det bare en lækker konkurrence, krydser virkelig fingre for at jeg vinder ! :) det er ikke nemt at få råd til sådan et par på en SU ..

 20. Øj, dem vil jeg gerne vinde!! Har indset, at jeg ellers nok bliver nødt til at have nogen før eller siden, så det ville da være lækkert at vinde dem ;)

 21. Har længe fuldt din blog, elsker din indgangsvinkel til sundhed og motion.
  Sådan et par tights ville være en ønskedrøm, elsker at løbe og det giver lige det ekstra energi som der skal til når man er tvillingemor :)

 22. Nøj nogle fede bukser. Vil da uden tvivl være helt fantatisk at kunne lufte sådan et par til de forskellige løb jeg har meldt mig til i år. Krydser fingre.

 23. Neeeej, en skøn giveaway! Har efterhånden luret på de tights et godt stykke tid, så det ville da være for dejligt at vinde dem. Stort tillykke med de 6000 followers, det er velfortjent :)

 24. Keg krydser alle mine små korte fingre – det er lang tid siden der er en præmie jeg SÅ gerne har villet vinde som den her:-) Med en su og et skema som gør det begrænset hvor meget jeg har mulighed for at arbejde er der ikke rigtig råd til de store udskejelser – det betyder at mit træningstøj i den grad trænger til at blive udskiftet;-) …og så er de jo bare møg-fede! :-) Tak for en inspirerende blog :-)

 25. Sikke en flot konkurrence (og flot rabat), så jeg bliver da nødt til at prøve lykken! Som en fattig studerende der elsker at løbe kunne disse være fantastiske. Åh, jeg håber på at vinde. God weekend :-)

 26. Har hørt så meget godt om lige de her tights, så ville virkelig elske at kunne løbe en tur i dem, har også netop lige meldt lig til halvmarathon her i foråret, og er sikker på disse tights kun vil gøre oplevelsen endnu mere positiv!!! :-D

 27. De virker så lækre de tights der, jeg kunne virkelig godt tænke mig et par. Når jeg træner hver dag, få jeg helt vildt tit syre i benene. Så jeg vil få dem brugt flittigt.

 28. Åh fed konkurrence! Har længe været forelskede i disse tights, men har bare ikke pengene til dem.. så det ville jo være fantastisk at kunne vinde dem! :D

 29. Sikke en fed konkurrence :)
  De ville ikke være så tosset at vinde, specielt fordi de lyder helt fantastiske :)
  Tak for en dejlig blog, det er altid skønt at læse med, så din facebookside er selvfølgelig også blevet “liket”.
  Ha’ en rigtig dejlig weekend :)

 30. Jeg har drømt om de tights så længe! Krydser alt jeg har for at vinde. Tusind tak for en mega fed blog! Du er virkelig inspirerende:) vil virkelig gerne have fingerne i disse tights.

 31. Lige hvad jeg mangler. Hvis jeg ikke vinder dem her eller får dem til min fødselsdag på mandag, så køber jeg dem altså selv :-D Man skal aldrig gå ned på udstyr!

 32. Vanvittig konkurrence! Har ønsket mig dem lææænge! (Krydser fingrer for at heldet er med mig) ;) Der er selvf. liket på fb! Rigtig god dag :-)
  Kærligst Caroline

 33. WOW.. En lækker, lækker Give-away!! Stort tillykke med de 6000 følgere. Sejt!! Du er mega inspirerende at følge, gode tips, gode opskrifter og ikke mindst en god energi :-) Jeg har selvfølgelig liket din facebook side. De bukser vil helt sikkert hjælpe mig igennem mit første halvmaraton (Nykredit Halvmaraton i Aarhus)

 34. Jeg er lige begyndt at træne igen og har virkelig fået min motivation tilbage nu.
  Jeg kunne virkelig godt bruge et par af dem – hvor er de lækre!

  Jeg krydser fingrer! ;) knus

 35. Årh! Jeg krydser alt hvad der krydses kan!!! Det ville jo være intet mindre end fantastisk, da jeg virkeligt har forelsket mig i 2XU tights!!

 36. Hold nu op en lækker give-away, du har fremskaffet! :-D Den vil jeg sørme gerne vinde, da SU’en desværre ikke rækker til at skulle investere i de lækre 2XU tights lige nu..

 37. Årh! Dem vil jeg virkelig gerne vi de! Mit SU budget er ikke til at købe dem, men har sukket længe over dem! Og skal helt sikkert have sådan nogle bukser på et tidspunkt :)

 38. Er faktisk ved at kigge efter et par nye træningsbukser, da det er træls kun at have et par, som skal vaskes hele tiden. Så det kunne være mega lækkert at vinde et par nye lækre træningsbukser. :)

 39. STORT tillykke med de 6000 følgere! Det må være vildt at gå fra to følgere til et fire-cifret antal følgere ;)

  Total übernice konkurrence! Når man som studerende går med tanken om at købe et par kompressionstights, og man pludselig kan vinde dem her på bloggen, så bliver man lykkelig! :)

 40. Wow sikke en god konkurrence. Skal løbe mit første halvmaraton til sommer, og efter at have læst både din og Susans blog lyder det til at et par kompressionstights fra 2xU ville passe perfekt til træningen.

 41. Nøj en fed give-away! Jeg kunne SÅ godt tænke mig et par – har lige netop skrevet dem på min ønskeseddel (og der er altså 2 mdr. til jeg har fødselsdag haha). Jeg har sat mig for at jeg skal løbe halvmaraton i Tanzania til sommer og har problemer med at mine fødder og underben kommer til at sove når jeg løbetræner! Tror du at bukserne kan have en positiv effekt på dette? Uanset om jeg vinder dem her, køber dem selv eller får dem i fødselsdagsgave så SKAL jeg bare eje et par :) og tillykke med alle følgerne – det er hyggeligt og interessant at følge med på din blog :D

 42. Jeg er en løbe-nybegynder og jeg har ikke haft råd til at købe løbetøj endnu så det ville gøre mig rigtig glad at vinde. Jeg har også kigget en del på de bukser efter jeg er begyndt at følge din blog.

 43. Jeg ville smadder gerne forsøge at komme min skinnebensbetændelse til livs, men min økonomi rækker bare ikke til et par kompressionstights – derfor vil jeg sindssygt (sindssygt!) gerne vinde! :)

 44. Wauw! Det er simpelthen et KÆMPE ønske for mig, at vinde disse lækre kompressionstights, men økonomien har hver måned dikteret noget andet. Og da jeg styrketræner 4 x ugl. og dyrker cardio x 2 ugl., er jeg sikker på, at disse tights kunne gavne mig enormt meget – og så er de bare super fede at se på! :) Håber jeg bliver den heldige vinder, og så skal du da også have et kæmpe stort tillykke med på vejen med de 6000 følgere. Sejt gået!

 45. JUHUU, dem vil jeg SÅ gerne vinde! :-D Har ønsket mig dem i virkelig lang tid, men har ikke økonomien til det :-( Åh please, please, please <3
  Og tusind tak for en skøn blog!

 46. Kunne jeg sørme godt bruge. De ser ufattelig dejlig ud!
  Dejligt med lidt “Give aways” en gang imellem. Hurra for det.
  God fredag derude.

 47. Ih, hvor ville jeg være lykkelig for at vinde disse lækre tights! For tiden kæmper jeg virkelig med igen at komme ind i en god træningsrytme og nyt (lækkert!) træningstøj er uden tvivl med til at motivere for at komme ud og få det brugt! Derudover har jeg kæmpet med skinnebensbetændelse gennem de sidste 5 år og er endelig begyndt at få lidt kontrol over det efter flere omgange akupunktur hos en sportsfys – jeg håber virkelig at de her tights vil kunne hjælpe mig i min genoptræning! :-)

  TAK for en dejlig blog!

 48. man skal jo prøve selvom heldet sjældent er med mig i disse konkurrencer :D men jeg krydser alt hvad der kan krydses for at jeg vinder da de er for FEDE og nærmest uundværlige når man træner meget.
  Fed blog! :)

 49. Nok den bedste konkurrence i blogland jeg nogensinde er stødt på. Skal løbe halvmarathon i Aarhus til juni, og derfor ville et par kompressiontights være LYKKEN i forbindelse med forberedelsen og træningen. Krydser alt hvad jeg har ;-)

 50. Jeg har sukket efter disse tights lige siden du nævnte dem aller første gang på bloggen, og det ville være det bedste nogensinde at kunne optimere min træning meget mere ved hjælp af kompressions effekten. Plus så er de jo så lækre at se på! :-)
  Mvh Laura

 51. Sikke en lækker konkurrence!
  Jeg kunne enormt godt tænke mig at vinde dem, for at finde ud af om de virkelig er så gode som alle siger (de bliver jo rost til skyerne.. og det er der sikkert en god grund til)
  Jeg døjer med noget dumt skinnebensbetændelse, som jeg har haft rigtigt længe, og ikke kan slippe af med. Af den grund kunne jeg rigtigt godt tænke mig at prøve kompression, da jeg har hørt at det skulle virke meget effektivt. Det er bare lige det der med at smide over 1.000kr. efter et par tights også selvom der er rabat på dem nu.
  Så jeg krydser fingre!

  God fredag :)

 52. Rigtig fed konkurrence!!
  Jeg er ved at træne op til mit første maraton, hvilket pt både byder på løbetræning og tung styrketræning – derfor ville jeg elske at vinde :)

  Desuden vil jeg sige tak til dig, fordi du blogger! Har fulgt dig siden begyndelsen, hvor du bloggede med en veninde – og du bliver kun bedre og bedre for hver dag :)

 53. Sindssyg fed give away!!
  Nu må det sgu snart være min tur til at vinde lidt.. På SU er der sgu ikke råd til sådanne fede mærker som 2XU.

  God weekend :-)

 54. Hold nu op en fed og lækker præmie. Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg bliver den heldige vinder!
  Og stort tillykke med de 6000 følgere – fortsæt endelig det gode arbejde og den gode blog. :-)

 55. Jeg ville blive så glad, hvis jeg vandt et par tights! Jeg er også igang med marathontræning til CPH Marathon – disse tights ville helt sikkert kunne gøre en forskel!
  Tak for en god blog – god weekend :)

 56. Hold nu op en fed konkurrence!! Dem vil jeg virkelig gerne vinde, da jeg mangler nye tights, men det er svært på SU at anskaffe disse lækre tights
  Og tak for en fantastisk blog! Jeg elsker at følge dig, du er en kæmpe motivationsfaktor for mig

 57. Jeg tror disse tights er enhver løbers drøm!
  Jeg vil som så mange andre krydse fingre for at de bliver mine, da SU’en ikke rækker til køb af tights i så god en kvaliteten. Det ville motivere mod målet om at jeg kan kæmpe mig op til en halvmaraton og måske endda en maraton i Berlin som er den helt store drøm! :-)

 58. Du er simpelthen for sej Tine. Selvfølgelig fortjener du en masse læsere, og vi elsker at følge med på bloggen!
  Vild konkurrence – krydser mine fingre!

 59. Årh, ja tak den præmie ville jeg gerne vinde! Mangler virkelig et par kompressions tights til de dage hvor benene ikke helt vil som hovedet! ;)
  Desuden TUSINDE mange gange tak for en fuldstændig fantastisk og inspirerede blog, jeg for en ekstra motivation til at træne når jeg læser din blog! Et los i røven på godt jysk, Hehe! Jeg føler at jeg kender dig uden helt at gøre det ;)

 60. Arj, jeg ville så gerne eje dem! De er jo så fine og ikke mindst lækre at have på – har jeg hørt. Jeg får dog ikke penge til dem de næste år (tak til SU’en), så har ikke engang turde prøve dem af frygt for at “komme til” at bruge resten af månedens madbudget på dem :D Så at vinde dem ville være så lækkert og tiltrængt! I øvrigt tak for en fed blog.

 61. Hvilken fed milepæl det må være at opnå 6.000 følgere :) Men jeg forstår dem alle – du har en virkelig fed og inspirerende blog. Tillykke. Vil meget gerne deltage i konkurrencen. Hav en rigtig dejlig weekend.

 62. Åh, hvor gad jeg godt at eje sådan et par!! Har desværre bare ikke råd til at købe dem lige nu, så vil selvfølgelig gerne vinde :D
  Sidder faktisk med meget ømme ben efter styrketræning igår, så kunne godt have brugt sådan et par, så jeg kunne løbe mine 8 km i dag, men må vente til imorgen tidlig :)

 63. Jeg har længe overvejet at få et par kompressionstights til samlingen – men har endnu ikke fået det gjort, krydser fingre for jeg er heldig her:-)

 64. Jeg krydser alt hvad jeg kan i håb om, at det er mig, der vinder!

  De tights ser så gode ud – lige noget for en træningsnørd som mig :)

 65. Sikke en fed fed præmie Tine – nu har jeg kigget på dig i disse tights på både insta og din blog i laaang tid og hvor ser du og de dog lækre ud, håber sådan på jeg får mulighed for at få sådan et par!! Og tak for inspiration i form af en masse gode indlæg!!

 66. En super lækker give-away! Bukserne ville passe perfekt på mine labre ben ;) Er ved at træne op til halv-marathon, så bukserne ville være helt ideelle lige nu!

 67. Tak for en inspirerende blog! :) Jeg har termin i april, og har efterfølgende et mål om at træne op til 1/2-marathon i 2015 – der vil disse bukser helt sikkert gavne efter længere tids træningspause.

 68. Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde de fantastiske 2XU-tights! Jeg bøvler lidt med resterne af en fibersprænging i det ene baglår og tænker at kompressionstights måske kunne hjælpe lidt på sagen og få mig gennem Aarhus’ skove i fuldt firspring igen :)

 69. Sådan – fed give-away. Nøj altså, hvor gad jeg godt at eje sådan et par!! Har desværre bare ikke råd til at købe dem lige nu, så krydser alt hvad der krydses kan! :D

 70. Super skøn give away som jeg virkelig gerne vil vinde :) jeg træner op til både halvmarathon og marathon i år og synes der er så mange problemer med de skide skinneben , derfor kunne det virkelig være rart at udskifte kompressionstrømperne med tights engang imellem

 71. Krydser fingre for jeg vinder! :) Døjer pt. skinnebensbetændelse så har været nød til at droppe at stille op til halvmarathon :( men disse ville gøre underværker når jeg engang kan begynde og løbe lidt igen.

 72. Har lige genoptaget min løbekarriere sammen med en gammel veninde, så det ville da være en fantastisk, ekstra motivation med sådan et par tights :)

 73. Krydser mine fingre sindssygt meget. Får ofte ondt efter/under løb og føler mig rigtigt øm, så det ville da bare være tommel-op med sådan et par tights! Både din og Susans oplevelse med dem er jo fantastisk :)

 74. Hvor er det en fantastisk præmie! Jeg krydser alt, i håb om at vinde.
  Jeg træner selv op til halvmarathon, hvor jeg oplever lidt problemer med skinnebenene og sovende fødder, men efter de anbefalinger både du og Susan giver 2XU med på vejen, så kan jeg jo ikke leve uden ;-)

 75. Jeg takker ja til sådan et par lækre tights, der kan hjælpe lidt på træningen mod mit første halvmaraton – og måske også vække lidt misundelse i løbeklubben :)

 76. Hold da op en lækker konkurrence Tine.
  Det er dejligt du har så stor passion for at blogge, for det giver i hvert fald mig rigtig meget inspiration, motivation og et lækkert indslag i hverdagen at følge med. Bliv endelig ved med det.

  Knus Tina

 77. Fantastisk konkurrence! Det kunne virkelig være fedt at vinde dem, for jeg vil virkelig gerne have sådan nogle, men de er jo desværre lidt dyre :(

 78. Hvor er denne konkurrence bare fantastisk!
  Jeg ville elske at eje disse tights. Jeg er ikke i tvivl om deres effekt som jeg tror jeg kunne nyde godt af, prisklassen er bare for høj til mit budget :(

 79. Åh, hvilken perfekt give away! Jeg har længe drømt om sådan et par, men mit su-budget vil simpelhen bare ikke samarbejde med mig på dét punkt :P det kunne da være helt perfekt at vinde! :-D

 80. Jeg har lige siden de er kommet til Danmark været dybt forelsket i de lækre tights! Ih hvor kunne jeg da godt tænke mig dem! De er lige hvad jeg har brug for. Krydser fingre!

 81. Waouw hvor ville jeg bare gerne vinde de tights.. Skal løbe mit første halvmarathon i BERLIN om 9 dage – så ville være en fed præmie til mig selv for at gennemføre..

 82. Eeeeej! Bedste konkurrence for mig lige nu. Jeg har længe lidt af skinnebensbetændelse og det er nu blevet så slemt, at jeg ikke engang kan cykle uden at det gør sindssygt ondt. Men jeg kan simpelthen bare ikke holde pause fra min træning, fordi det er så vigtigt for mig. Jeg har længe ville købe nogle kompressionsstrømper, men da dig og Susan begyndte at skrive om disse, vidste jeg, at det var sådan nogle jeg måtte prøve! Pengene er der bare ikke lige til dem, så jeg krydser alt hvad jeg har!!

 83. Hermed mit lod i konkurrencen ;) Krydser det der krydses kan for at det bliver mig, som bliver den heldige ejer af disse fede tights! Tillykke med de 6000 følgere og tak for en super skøn og inspirerende blog :D

 84. Fed konkurrence, med en fed præmie, s jeg virkelig godt kunne bruge i min træning! Har fulgt dig siden jeg selv begyndte at træne op til marathon – det er super fedt at få inspiration fra en anden der har prøvet det før. Tillykke med de 6000 følgere! :-)

 85. Dejlig blog, jeg er fast følger, og elsker at læse med! Det er dejligt, din personlighed skinner så meget igennem som den gør, bliv endelig ved! :-)

 86. Åh med al den gode kritik i giver dem, ville de være SÅ lækre at eje! Men som studerende er det svært at få råd til. Det er dog dejligt du har givet en rabatkode og lavet denne alt for lækre give away :-)
  God weekend

 87. Virkelig en fedt konkurrence. Jeg har længe overvejet om jeg skulle købe sådan et par, men prisen er ikke så SU venlig desværre. Bukserne ville passe mig i en str. M.. Kryser fingere. :)

 88. Jeg kunne super godt tænke mig at vinde sådan en par tights! Jeg er blevet mere seriøs omkring min træning og træner gerne omkring 5 gange om og derfor kunne det være rigtig lækkert med et par gode tights, så mine ben ikke altid er trætte! Der er ikke noget federe end at træne med friske ben!

 89. Nøj hvor kunne det være herligt at vinde!!
  Har efterhånden virkelig hørt meget om 2XU men som studerende er pengene desværre ikke altid til det man godt vil have jo.. Jeg krydser fingre

 90. Wow en lækker konkurrence. Det ville jeg rigtig gerne vinde. Meat af alt fordi at jeg kun har et par tights i forvejen og jeg træner 6 gange i ugen hvilket godt kan stresse en lidt mht vasketøj og så fordi at jeg længe har ønsket at træne i kompressionstights fra 2XU for at opnå endnu bedre resultater med min styrketræning. Jeg krydser alt på hele kroppen!

 91. Hej ! Jeg er helt vild med dit blog ! Jeg ved ikke om jeg kan være med i konkurrencen men jeg prover allivel! Jeg vil gerne blive en ejer til er par 2xu tights! Jeg bor på Island og har ikke set dem her så det ville være super super fedt at vinde et par !!!!

 92. Utrolig lækker give away.

  Har længe ønsket mig et par, men da prisen ikke lige passer til mit budget, er det desværre ikke blevet til noget..

  Tak for en fantastisk blog og ikke mindst instagram! Du er utrolig inspirerende :)

 93. Det var godt nok en flot give-away! :-) De er super fede! OG tillykke med de mange følgere – super godt arbejde! Jeg følger selv din blog og synes den er meget inspirerende også! :-) Fortsæt endelig det gode arbejde!

  Med venlig hilsen,
  Maria L

 94. Jeg synes de er SÅ flotte, og vil gerne teste om de er lige så effektive som jeres anmeldelser – men ligesom alle andre, strammer SU-budgettet! :( krydser alle de fingre jeg kan komme i nærheden af ;) og stort tillykke med bloggen!

 95. Først og fremmest STORT tillykke med de 6000 følgerne og tak for en inspirerende og realistisk blog, der altid er en fornøjelse at følge og læse!
  Jeg må ærligt at indrømme at jeg i en periode var gået helt ned på alt omkring løb osv, men da jeg så fandt dig på instagram og efterfølgende bloggen, må jeg erkende at DU har været en af årsagerne til, at finde min motivation frem igen! Du formår virkelig at give os et dejligt indblik i dit løberliv og din sunde livstil, så TAK, virkelig! Jeg er nu i fuld gang med at løbe igen og jeg ELSKER det! Lørdag d. 29 Marts skal jeg løbe VM halvmarathon og jeg vil elske at løbe i de kompressions tights og derudover giver jeg gerne lidt reklame for din blog både på facebook og insta – for den skal folk da læse!:)

  Glæder mig til flere indlæg.

  Mange hilsner fra en læser der elsker at blive inspirireret af dig! – Josephine Baadsgaard

 96. Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg håber virkelig jeg vinder de her vilde 2XU kompressionstights i str. small, for jeg træner 4-5 gange om ugen, og har haft en drøm om at købe dem i en del tid nu. Tak for så fantastisk en blog og instagramprofile! Jeg følger dig hver dag, for du er en kæmpe inspiration og motivation for både mig og alle andre, som læser med! Tillykke med de 6000 følgere! Bliv endelig ved!

 97. Fantastisk konkurrence! Er på SU, og så er der desværre ikke råd til lækre ting som 2XY, ønsker mig derfor de tights i julegave, men ville da være helt fantastisk hvis man kunne få en julegave allerede i marts :D Krydser alt der krydses kan! P.S. følger dig bl.a. på instagram Tine, og det er en fantastisk motivation og inspiration du giver! (:

 98. WOW en vild konkurrence, har virkelig tænkt på de bukser så længe nu, jeg skal eje sådan et par en dag, når mit SU budget siger ja til det :D ville være en kæmpe hjælp at vinde et par. krydser finger :D
  OG tak for en fantastisk blog, og ikke mindst instagram :D

 99. Sådan et par kunne jeg og mine betændte skinneben da rigtig godt tænke os. Jeg krydser fingre for jeg kan vinde noget for første gang i mit liv ;)

 100. Jeg har længe ledt efter nogle gode tights, der kunne hjælpe mig til at yde mit allerbedste når jeg løber.. Desværre har det ikke været muligt at finde nogle der var i en lavere prisklasse.. Så jeg håber virkelig på at vinde disse vildt lækre tights, og jeg ved at mine ben vil elske dem :)

 101. Suuuuper fed konkurrence! Ihh jeg håber virkelig at det er mig der vinder de fantastiske kompressions tights!
  Mange tak for en inspirerede blog instagram:) ha en god dag:-)

 102. Ej har læst så mange anmeldelser! Drømmer om at blive ejer af dem, men med mit budget kommer det nok ikke til at ske.
  Tillykke med de 6000, og tak for en skøn blog med masser inspiration til at leve et sundere liv!

 103. Jeg ville elske disse, da man på en SU må prioritere sine køb og der er træningstøj desværre ikke øverst på listen – ærgerligt når man sådan trænger til nyt :)

 104. Jeg var netop herinde for at finde en opskrift på sundere pizza, så er der gudhjælpemig også give-away på de tights jeg drømmer om. Win-win! :D Lad mig vinde dem :)
  Og iøvrigt tak for en dejlig blog med inspiration til mad og motion

 105. Fedt med sådan en konkurrence!
  Jeg ville da blive super glad for sådan et par thighs – og mange gange tillykke med de 6000! Det må være alt for vildt

 106. Fed konkurrence! Og tak for en inspirerende blok med et realistisk syn på sundhed og træning (og det er virkelig vigtigt at kunne følge en sund blog som din – blandt så mange andre. Så behøver jeg vidst ikke sige mere)
  Men tak tak tak og krydser fingre.

 107. Hej Tine. Tillykke med den dejlige succes på bloggen og den nye Facebook side!

  Jeg har for nyligt taget min livsstil til nye højder med et 8 ugers personligt tilrettelagt træningsprogram og kostplan. Jeg er halvvejs igennem det og kan så småt begynde at se nogle positive forandringer på min krop. Jeg er for første gang begyndt at styrketræne tungt og det er helt sikkert noget jeg gerne vil fortsætte med efter de 8 uger er ovre. Jeg ved hvor glad du er for dine X2U tights når du styrketræner, derfor er jeg ikke i tvivl om at din giveaway vil bringe stor glæde i min træningstaske :) ;)

  Jeg krydser fingre!

 108. Tak for en rigtig god og inspirerende blog. Kompressionsbukserne vil falde i så god jord ifm. min marathontræning, så håber jeg bliver den lykkelige ejer af dem :-)

 109. Årh denne konkurrence ville jeg blive overlykkelig over at vinde <3 kunne rigtig godt bruge sådan et lækker par tights, da jeg døjer med skindebensbetændelse ligesom så mange andre, men spiller håndbold, så laver meget interval træning i fritiden, så her ville det være så luksus at vinde :) Ihh jeg håber og tillykke med de mange følgerer :)

 110. Årrrh, ville så gerne vinde disse lækre tights- det ville gøre min træning endnu bedre. Er en løbe freak, som ofte kæmper mig afsted med trætte ben, og derfor er jeg sikker på at disse tights vil hjælpe til at yde mere!

 111. Jeg vil gerne deltage. Masser respekt for dit arbejde med bloggen. Den er god. Når jeg lider af mangel på motivation, så slår jeg ofte forbi din blog eller instagram. (: tak for gode mad opskrifter og pizzaen vil jeg snart prøve

 112. Hold da op det er da noget af en giveaway! :-D
  Jeg har længe gået og kigget drømmende efter de her tights, da jeg har læst alt muligt godt om det.
  Jeg træner fx ikke rigtig ben fordi jeg har en medfødt knæskade og derfor er bange for at forværre skaden, men med de her tights som giver støtte til muskler og led ville jeg endelig kunne få trænet mine ben. Yay :-)
  Og så ser de jo vildt godt ud!

  Lækkert blogindlæg Tine! Og tillykke med de 6000 følgere :-)

 113. Det var noget af en lækker give-away! De ville være så gode til mig og mine ømme ben under og efter legdays, så jeg smider lidt ekstra salt over skulderen i håb om, at jeg (endelig) kan være den heldige i en give-away :-) Én gang skal jo være den første!

 114. Jeg har sat mig for at træne op til mit første halvmarathon. I den forbindelse vil et par 2xU tights være helt fantastiske, da jeg efter flere udsagn har hørt, at de bl.a. Sidder bedre til end normale tights og skåner benene for unaturlige vrid. Ja så synes jeg også bare, det er helt genialt med kompression i tights :) håber virkelig jeg vinder!

 115. Jeg skal snart løbe mit første halvmarathon og har haft lidt problemer med mine skinneben, så disse bukser ville bare være perfekte for mig!! Krydser fingre og håber på at jeg er den heldige :-)
  Tak for en inspirerede blog og nogle super motiverende og lærerige indlæg ;-)
  Samantha :-)

 116. Fed give away! Den vil jeg ikke have noget imod at vinde;-) Står nemlig og overvejer om jeg skal bestille disse tights hjem, da jeg træner op til mit første halvmarathon:-)

 117. Det er da den bedste konkurrence nogensinde! Vil gerne eje sådan et par tights, men har – ligesom mange andre – endnu ikke fået anskaffet mig dem pga. prisen. Men måske ville jeg slet ikke synes de var dyre, hvis jeg vidste hvor gode de var:-) Nå, men nu prøver jeg lykken i denne konkurrence. Ville være perfekt til min træning til Lillebælt Halvmarathon.

 118. Stort tillykke med de 6000 følgere! Du er en kæmpe inspiration, så forsæt det gode arbejde! :)
  Jeg haft skinnebensbetændelse i 3 år og jeg har virkelig forsøgt med alverdens ting både akupunktur, laserbehandling, tabe, piller og jeg ved snart ikke hvad. Det kunne være så fedt at vinde disse kompressionstights i håb om, at det vil mindske smerterne under træning.

 119. Hold da op. Det er da en fantasisk give-away. Tænk at de giver os læser den mulighed , jet følger mig helt beæret. Tusind tak for en fantasiske blog ,der er fyldt med træningstips, lidt af hvert fra din hverdag og virkelig flotte billeder af din mad, med tilhørende opskrifter. Det er en fornøjelse at læse din blog, og følge dig på instagram. Hey det er forresten super fedt at din blog er kommet på facebook nu. ;) Forsæt det flotte arbejde , som du lægger i din blog. Jeg nyder at følge dig via de forskellige sociale medier, og dermed at blive inspirret af dig.

 120. Tillykke, tillykke og sikke en dejlig konkurrence – jeg krydser fingre!! :)
  Træner pt. op til halvmarathon d.8.juni i Aarhus og kan kun sige, at dig og Susan har givet mig blod på tanden til at prøve kræfter med et marathon også :D

 121. Kunne være så fedt at vinde dem! De virker til at være de bedste på markedet, har dog ikke haft råd til selv at købe dem :(
  – Fortsæt det gode arbejde med bloggen, det er en fornøjelse at læse med :)

 122. Løb er min foretrukne sport og tilbagelægger en del kilometer ugentligt :) ydermere står et par 2xu kompressionstights i forvejen som næste køb på listen. FINGERS CROSSED X!

 123. Nok den fedeste præmie pt – så jeg prøver lykken og krydser fingre til at jeg bliver den heldige, så de kan hjælpe mig i mit genoptræningsforløb af en hofte :) og tillykke med antallet af følgerne

 124. Stort tillykke med de mange følgere! Det har du godt nok også fortjent, elsker din blog!
  Ville ikke have det mindste imod at vinde de lækre tights, især når jeg har sukket over dem i lang tid, men ikke lige har pengene til dem. :-) krydser fingre hehe

 125. Jeg skriver egentlig ikke så meget for konkurrencen (selvom jeg mægtig gerne vil vinde – kunne godt bruge et par). Men men men, jeg vil bare gerne sige tak! Jeg er ENDELIG kommet i gang med at løbe igen efter alt for lang tids pause hvor motivationen har manglet. Jeg er kommet i gang igen ikke mindst fordi der er så mange skønne blogs (deriblandt din) der hjælper mig med at holde motivation via jeres egne erfaringer og jeres flotte resultater. Tak :)

 126. Eej hvor ville jeg bare gerne vinde disse lækre kompressionstights!<3 Jeg står i den situation at jeg er ved at træne op til et halvmaraton og mine ben er begyndt at drille, jeg kan mærke at jeg måske har begyndende seneskedehindebetændelse og frygter meget det udvikler sig. Jeg har kun hørt godt om kompression og dets virkning på betændelse i skinnebenene og derfor ville disse tights være guld værd på min ben :D Jeg er studerende (og røv fattig desværre) så håber virkelig jeg vinder! Krydser i hvertfald mine fingre xxx

  Tak for en altid god og kvalitetsbevidst blog, bliv endelig ved med det :):)

 127. Hold da op en lækker konkurrence!! Ville virkelig gerne have fingre i disse tights!:-)
  Forresten så elsker jeg at følge med i din og Susans vej til marathonet. Det er rigtig inspirerede og giver virkelig en blod på tanden. Så meget at jeg overvejer selv at melde mig til et her næste år. Så bare bliv ved!! Og held og lykke!!:-)

 128. Dejlig blog du har fået skabt, jeg følger godt med – og vil hellere end gerne vinde et par bukser så mine sommerløb kan løbes med de flotte bukser! <3 :D

 129. Wow, dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde!!
  Har længe gået og overvejet at købe dem, efter at have læst alle dig og Susans anbefalinger af dem, men mit budget er bare slet ikke enig med mig desværre.
  Nu prøve jeg da lige lykken, og ellers kan det være, jeg kan få sparet sammen, nu hvor der er rabatkode :)

 130. Uha, sådan nogle har jeg længe kigget på, men økonomien er desværre ikke til det lige nu, da jeg er i ulønnet praktik.
  Men så godt som du taler om dem på instagram, er det forsøget værd at vinde dem her :)
  Jeg krydser fingre ;)

 131. Øøøøøøøj, en fantastisk konkurrence! Jeg vinder aldrig noget men det her er simpelthen forsøget værd! Sådan et par tights ville mine trætte løbeben blive glade for!
  Krydser fingre!!

 132. Wow, for en konkurrence! Eller konkurrence er det vel ikke, når man ikke skal “kæmpe” for at vinde ;) Og STORT tillykke med de 6000 følgere, det fortjener du virkelig! :)

 133. Ville supergerne eje sådan nogle kompressionstights! Har selv kigget lidt på nogen, da jeg har hørt det skulle kunne hjælpe benene lidt under løb, og jeg forsøger ihærdigt at blive seriøs løber :)

 134. Wow! Det er virkelig en lækker konkurrence! Har ønsker mig et par 2XU tights siden jeg gav min kæreste et par. De skulle jo være fantastiske

 135. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at forsøge at optimere min træning med disse kompressionstights… Så jeg krydser fingre for at det er mig der er den heldige

 136. Wow en lækker konkurrence! Jeg krydser fingre for at jeg vinder, dem kunne jeg virkelig godt bruge – pga. en hormonsygdom har jeg problemer med mine ben – hvilket desværre gør at min fremgang i løb tager længere tid end normalt og min restitutionstid også er længere. Jeg tror at kompressionstights kunne hjælpe, men på et SU budget er det desværre for dyrt…

 137. Jeg håber så meget at jeg er den heldige vinder. Ønsker mig så meget et par til min træning frem mod marathon, men mit su budget synes desværre ikke det er en ligeså god ide.. Jeg håber håber håber!!!

 138. Jeg vil bare virkelig gerne vinde et par 2XU tights, da jeg trods Susans skønne 20% stadig ikke har råd desværre – simple as that!

  Al solskin sendt, Søs :-)

 139. Det kunne da være super fedt at vinde sådan et par fede tights! Står lige og mangler nogle nye til en masse lækre træninger der skal sparkes røv til :-)

 140. Åhhh hvor ville det være en fed forsinket fødselsdagsgave (har fødselsdag på torsdag).. Du er bare skøn at følge både her og på Insta, håber jeg møder dig en dag, for du virker til at være nede på jorden og super sød :) God dag..

 141. Sikke en skøn og dejlig gave at kunne vinde :-) mangler virkelig gode løbetights, men på SU er det ikke lige noget der kan købes sådan lige!!
  Tusind tak for en skøn blog og tillykke med de mange følgere :-) kæmpe knus!

 142. Jeg følger dig i smug fra sidelinjen og bliver inspireret af dig hver dag. Tak for at du giver så meget af dig selv! Selv om jeg helst følger med i smug vil jeg kaste mit lod i denne fantastiske konkurrence.

 143. Ville være så fantastisk at vinde disse 2XU tights :). Har lige siden jeg så dem på bloggen første gang, gerne ville have dem, men grundet en stram SU økonomi har der ikke været råd i mit budget. Så jeg krydser alt hvad jeg kan for at det er mig der vinder !! :)

 144. Det er så indpirerende at læse både din og susans blog. Håber jeg kan vinde de her bukser så mit løb kan optimeres.. Fortsæt det gode arbejde!

 145. Wow – ud over den store inspiration din blog giver mig, så er jeg så heldig at kunne deltage i konkurrencen om de fedeste løbetights :-)
  Jeg vil blive SÅ glad, hvis jeg bliver den heldige vinder.
  Jeg er vild med din blog.

 146. Fed konkurrence og ja tillykke med de 6000 følgere ;) Jeg følger også interesseret med på diverse af de sociale medier og hvor ku det være helt fantastisk og vinde sådan et par lækre bukser, der måske ku hjælpe mig endnu bedre på vej mod min halvmaraton til sommer :)

 147. Jeg vil bare skrive at jeg synes i er super seje og super inspirerede. Om jeg vinder noget eller ej, så vil jeg blive ved med at læse om alle jeres løb, ønskelister, opskrifter, foam øvelser o.l. So keep up the good work girls ;-)

 148. De er så seje og ser super lækre ud! Sådan nogle kunne jeg godt lige hoppe i til min næste træning:)
  Stort tillykke med de mange følger, du fortjener det fuldt ud, for din gode blog:)
  Krydser finger!

 149. Uuh det kunne jo være SÅ lækkert lige at vinde!! – Specielt fordi pengepungen ikke så gerne finansierer sådan et par ;) Nyt træningstøj er altid en god motivationsfaktor!! :D

 150. Jeg må få fat i sådan et par engang. Jeg har efterhånden hørt så meget godt om dem. Så kan man jo altid håbe, at jeg snart kan iføre mig et par :-)

 151. Lækker give-away go lækker blog :)
  Jeg har længe overvejet at investere i et par, så jeg krydser alt hvad jeg har og håber jeg er den heldige. Det ville hjælpe mig på min opstart af løb. Har en lille drøm i maven om at kunne løbe halvmarathon til efteråret – og måske marathon engang ;)

 152. Ej, nej nej! Det er den vildeste præmie :)
  Med nyligt overvundet skinnebensbetændelse (7-9-13) ville det være skønt med et par kompressionsbukser! Krydser mine finger :-)

 153. Super lækker Blog og ikke mindst Give-away!!

  De er super fede og lige mig.. Sikker på de ser meget bedre ud på, end at løbe med numsen bar.. ;) Ej spøj til side.. Der er ikke noget så dejligt som nyt trænings tøj – det giver i hvert fald mig endnu mere motivation til at komme ud og løbe.. Jeg krydser fingere for at jeg er den heldige.. ;)

 154. Sikke en fantastisk konkurrence… Jeg vil SÅ GERNE vinde sådan et par, som kan gøre min træning endnu mere effektiv. SUPER FIN blog. Dejligt aå få noget inspiration.

 155. SÅ FED EN PRÆMIE AT KUNNE VINDE! Jeg har været igennem et sygdomforløb som har gjort jeg ikke har kunne motionere så meget, men efter en stomioperation er det mere muligt for mig nu, har Morbus Crohn en kronisk tarmsygdom, SÅ nu glæder jeg mig til meget snart at kunne komme i gang med motionen efter 10 års nærmest standby :D haha lidt rullen og ganske lidt løb, der NU skal opstartes igen!
  Denne præmie er jo drømme tights !!!

  GOD DAG ! :D

 156. Super lækre tights og en fantsatisk konkurrence!! Håber på, at jeg bliver den heldige vinder! :D :D :D
  Tak for rigtig god motivation og inspiration!

 157. De er SÅ fede! Ville elske at vinde sådan et par! :)
  Om ikk andet vil jeg bare gerne have lov at sige tak for virkelig god inspiration til både dig og Susan! I er sgu nogen seje piger! Keep up the good work girls. Jeg er sikker på at I ikke kun inspirer mig, men også en masse andre derude! :)

  De bedste hilsner fra Maja

 158. Sikke en herlig konkurrence :-) Jeg har længe ønsket mig et par 2XU tights og de ville passe perfekt ind i min træning til halvmarathon, men SU-budgettet holder desværre ikke lige til det :-(
  Jeg krydser alt hvad der krydes kan!

 159. Lige hvad jeg har brug for. (y) Jeg følger dig, du er en meget stor inspiration. Det er så lækkert, at læse sådan en lækker blog, hvor man kan mærke der er lagt tid og kærlighed i det!!

 160. Jeg vil vildt gerne vinde disse 2XU kompressionstights! De ville være perfekte til min forebyggelse af skinnebensbetændelse og vildt fedt, når man er begrænset af sin SU :-) I øvrigt tak for en vildt fed blog med masser af inspiration!

 161. Super fed give-away, nu har jeg set så mange reklamere med disse fede 2XU tights. Jeg vil selv rigtig gerne skaffe mig et par, men der skal lige være lidt flere penge i pungen. Så håber at være den heldige! :-)

 162. Åh ja tak :) nu hvor jeg ska løbe mit første halvmarathon efter 1 1/2 års pause pga piskesmæld, ville det være himmel at hjælpe kroppen med sådanne bukser :D

 163. Det kunne da være dødlækkert at vinde sådan et par løbetights fra 2XU! Har kun hørt mange gode ting om dem, og jeg har ønsket mig sådan et par længe, så jeg kan komme igang med at løbe igen! Tillykke med de 6000 følgere, du er for sej :-)

 164. Ønsker mig mere end noget andet, sådan et par 2XU tights .. Krydser fingre, arme og tær, for at jeg bliver den heldige vinder :-)

  Du skal i øvrigt have stor ros, for denne fine blog, dejlig inspiration til en sund hverdag – jeg elsker det

 165. Ih hvor spændene :)
  Jeg krydser mine fingre
  Ville være fantastisk, kan sjældent købe tøj med mit su budget

  Har lige like’t facebook siden også, altid dejligt med noget inspiration til sundt og lækkert mad :D

 166. Fedt ! Har længe overvejet at købe dem, grundet din positivitet omkring buksen! Men er lidt nærig må jeg nok indrømme, eftersom jeg arbejder i en sportsforretning og godt ved hvad priserne på sportstøj er! Men kunne da være så fedt at vinde et par. En skam de ikke kan fås i sportmaster.

 167. Hvor ville det være fedt at vinde sådan et par, så ville jeg kunne have dem på, når jeg for 1. gang skal deltage i ½marathon i Odense i år.

 168. Helt igennem fantastisk konkurrence, krydser alt hvad der kan krydses for at jeg vinde. Ville elske at træne og have disse på, når jeg påbegynder et forløb hos et personlig træner i næste uge ;-)

 169. Jeg vil også!! :)
  Jeg har gået flere gange og kigget på de tights – især fordi du har nævnt dem et par gange og at de bliver rost en del på instagram..
  Men det er ligesom om at de tager en god portion af min SU.. Hvis jeg ikke vinder dem, håber jeg på at kunne få sparet sammen til dem inden for de næste par måneder :)
  Men uanset – tak for en konkurrence med en fed præmie :)

 170. Rigtig fin konkurrence :-) Jeg selv er først lige kommet ordentlig igang med at løbe igen vha motivation fra et gps løbeur, måske et par kompressionstights ville gøee motivationen endnu bedre :-)

 171. Sikke en lækker give-away!! Jeg ville elske at vinde dem, da jeg virkelig godt kunne tænke mig et par! Især til mine løbeture, træning og til brug derhjemme!

 172. Dig og andre bloggere er med til at holde min motivation oppe!:) har smidt 10 kg og er sikker på sådan et par tights vil være med til at motivere mig endnu! Tak for kanon god inspiration !:)

 173. Rigtig fed give-away!
  Du er super sej, og rigtig inspirerende, er for nylig selv begyndt at løbe, men mit knæ har lidt starts vanskeligheder (har døjet lidt med det, og tror dette skyldes øget vægt).

  Har kigget meget på tights’ne, men grundet skimmelsvamp i vores (lejet) hus, er vi nødsaget til at flytte, så pengene er lidt stramme for tiden. Men kunne da være lækkert at vinde så :-)

 174. Uf, for en lækker konkurrence! Løber en hel del halvmarathons og mine ben ville have godt af sådan et par!! :-) Tak for en lækker blog, du er super motiverende!

 175. Jeg har kun et par vinterløbe bukser, nu hvor vi går ind i den varmere tid bliver det lidt varmt…. Så jeg håber virkelig at vinde det ville gøre godt for min løbe træning.

 176. Tak for en god blog og en fed konkurrence! Dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde! :-) Jeg er begyndt at løbe igen døjer stadig lidt med skinnebensbetændelse :-(

 177. Orv, hvor gad jeg godt vinde de lækre løbetights. Jeg løber rigtig meget, og mine stakkels løbebukser er simpelthen så trætte og slidte. Men på SU har kvalitetstights desværre ikke højeste prioritet. Jeg lider desuden rigtig meget af tilbagevendende skinnebensbetændelse, og det ville være spændende at mærke om kompressionstights ville gøre noget for mig på den front.
  Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige ejer!

  Kh Julie

 178. Nøjjh hvor fik jeg store, blanke, håbefulde øjne da jeg læste om den her give-away! :O
  Jeg døjer med skinnebenene når jeg løber, men har en drøm og et løfte til mig selv om at løbe et maraton inden jeg runder 25, så jeg ville vanvittigt gerne se om disse kunne hjælpe mig på vej! :)

  Din Facebookside er selvfølgelig blevet liked, for er så glad for ar følge din blog :D

 179. Det kunne være så fedt at vinde, har læst at de kan hjælpe på skinnebens betændelse, jeg har på det sidste haft ondt i skinnebenene i mens jeg løber, så derfor kunne det være så fedt hvis jeg fik mulighed for at prøve dem og se om det kunne hjælpe på mig. <3 <3

 180. Jeg har drømt om at eje et par 2xu tights i netop den model og farve i over et år nu. Første gang jeg så dem kunne man kun få den model i andre lande – far far away. Så er lykkelig over at de nu for alvor er kommet til Danmark :) det kunne være så lækkert at vinde et par til at starte med og få bevist at de er så fantastiske som jeg går rundt og tror. Derudover tror og håber jeg at de kan supplere godt til dagligdagens fitness :) så jeg ber en aften bøn og krydser alt hvad jeg har!
  PS. Fantastisk vilje, levestil og blog :) jeg er så fan!

 181. Det er da en pragtfuld konkurrence!! Eftersom jeg i dag på min løbetur faldt, så lang jeg er, (178 cm lå og rodede rundt på gaden) og slog hul på dem jeg har nu, ville jeg elske af vinde et par nye. Om ikke andet må jeg have købt et par andre, da de er fantastiske, og jeg har besluttet at mit første Marathon skal foregå i sådan et par:)
  Derudover vil jeg lige sige tak for en dejlig blog. Jeg nyder altid at læse dine indlæg og du var i øvrigt med til at bringe min julestemning frem med jeres hyggelige julekalender:) Glæder mig til at høre meget mere fra dig.

 182. Tak for en god blog!! Ville blive utrolig glad for at vinde de her tights, måske som en fødselsdagsgave? :b Ønsker mig i hvert fald et par i fødselsdagsgave, da jeg er begyndt at træne mere og kun ejer et par løbebukser :)

 183. Ej en skøn give-away! Har længe kigget på disse lækre tights, men har ikke kunne finde plads i budgetten :-( jeg håber sådan jeg vinder!
  Tak for en dejlig blog, som jeg nyder at følge!!

 184. Tak for en virkelig god blog, der kommer rundt om en masse interessante træningsrelaterede emner! Fortsæt det gode arbejde! :)
  Håber at vinde et par tights, så jeg muligvis kan slippe for et tilbagevendende problem med skinnebenbetændelse.

 185. Jeg er lykkelig for, at denne konkurrence er forlænget!! HURRA. Krydser både ben og arme.
  Velkommen tilbage.. Tak for en fed og inspirerende blog!

  Mange hilsner fra en trofast læser :-)

 186. Har den seneste tid sukket efter disse tights! Er endelig kommet igang med mit løb igen efter et par uden grundet skade og ville elske at flashe disse tights! :)

 187. Super fed konkurrence, og tak for en rigtig god blog! Krydser fingre for, at jeg måske er den heldige som får lov til at træne i sådan nogle lækre tights :-)