Fra boksepige til fitnesspige – del 2 ★ Trine Theodora

17.01.13
Kære læsere, så kan jeg vist ikke trække spændingen mere nu, kan jeg? ;-)

I går fik i historien om hvordan kiloene stille og roligt slog lejr på min krop (se indlægget lige her ). Jeg vejer heldigvis ikke over 80 kg længere, hvilket jeg har mig selv at takke for. Det er nemlig kun en selv, der kan gøre noget ved ens overflødige kilo – der er altså ingen andre, der kan forbrænde fedtet for jer. 84,4 kg var grænsen for mig.

Det var dér at jeg besluttede mig for at nu kunne det være nok. Jeg begyndte at træne i Fitness World nogle gange om ugen og jeg kom hurtigt ind i en god rutine. Jeg begyndte at finde glæde i at komme afsted til træning. Det gav et vægttab på ca. 5 kilo over nogle måneder – langsomt, men sikkert. Kosten begyndte jeg første rigtigt at ændre i maj måned, hvor jeg begyndte at tælle kalorier. Dette satte for alvor skub i tingene – i én måned spiste jeg ikke over 1200 kalorier og jeg skal lige love for kiloene raslede af mig. Yderligere 5 kilo røg af i løbet af maj måned.

Det var her jeg besluttede mig for at begynde at træne væsentlig tungere end jeg hidtil havde gjort, hvilket tydeligt kunne ses på min krop. Det var også her, at jeg besluttede mig for at jeg ville være instruktør. Jeg kom afsted til træning hver dag, og jeg var blevet meget bevidst om hvad jeg spiste. Da vægten igen begyndte at gå i stå for mig fik jeg udarbejdet en kostplan, hvor jeg pludselig skulle spise 6 gange dagligt. Ikke ligefrem noget, jeg havde været vant til. Det satte dog igen skub i tingene og da vi nåede november 2013 kom jeg endelig under 70 kilo – hvilket havde taget mig godt og vel en måned. Jeg lå konstant og svingede mellem 70,1 og 70,8 kg. I slutningen af november var jeg nede på 68,3 kg. 16,1 kilo mindre end den 1. januar 2013!

billede 5

Jeg tillader mig selv at være godt og grundig stolt af min udvikling og mine resultater. Hold kæft, hvor er det egentlig sejt at smide 16,1 kg! Det må jeg gerne rose mig selv for. Jeg tror det er rigtig vigtigt at man holder fast i alle ens små sejre undervejs i sådan en vægttabsproces – for det sejler op og ned. Livet er ikke forudbestemt og man kan aldrig vide hvad dagen bringer. Det handler dog hele tiden om at holde fast i ens mål; og hver dag kæmpe målrettet mod det. Nogle uger vil det gå rigtig godt, andre uger vil det ikke gå så godt. Jeg er sikker på, at hvis man holder fast i ens mål, så vil man også nå derhen på et tidspunkt. Tag det stille og roligt, tag et skridt ad gangen – og husk at rose dig selv undervejs. Fortæl dig selv hvor sej DU er og klap DIG SELV på skulderen.

Selvom jeg er stolt over mine resultater i 2013, så er jeg stadigvæk ikke hvor jeg gerne vil være. Det havde jeg måske en forventning om at jeg ville være i dag tilbage i januar 2013. Men jeg har det godt og jeg har tilladt mig selv at bruge den tid på det, som det nu engang skulle tage. Mit mål for 2014 er at komme ned og ligge mellem 60 og 63 kilo – realistisk mener jeg, fordi jeg har en helt anden kropsbygning i dag end for 5 år siden. Jeg håber på at jeg til sommer kan stå fuldstændig skarpt i en bikini og føle mig stolt over mig selv!

billede 6

Jeg er i dag udpræget fitnesspige, jeg elsker at komme på holdene i Fitness World og jeg er for nyligt begyndt selv at undervise i flere af de århusianske centre – og det er fedt. Kæmp for dig selv og dine mål – du fortjener det!

Det går kun en vej – og det er fremad! Hvor der er vilje, er der vej.

Kære læsere, det er skønt at jeg må dele min historie med jer. Jeg håber på i kan finde inspiration og motivation i den til selv at kæmpe for det, som I gerne vil. Må 2014 blive jeres år!

På gensyn i næste uge!

Trine theodora

Husk på at I til en hver tid kan finde mig på Instagram under brugernavnet @trinetheodora eller på min egen blog trinetheodora.dk

11 Replies to “Fra boksepige til fitnesspige – del 2 ★ Trine Theodora”

 1. Hold nu op hvor er du sej Trine! Super sejt gået, at tage sagen i egen hånd.
  Thumbs up herfra og selvfølgelig når du dit mål.

  Sejt sejt sejt!!

  /Stephanie

  1. Tusind tak for dine søde og motiverende ord!
   Kan du ha’ en rigtig god weekend :-)

   /Trine Theodora

 2. Super inspirerende skrevet, sikke en flot udvikling! Der er virkelig stor forskel på billederne, det har krævet blod, sved og tårer! Super sejt :)

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  1. Tusind tak skal du have :-D Rigtig god weekend!

   /Trine Theodora

 3. Jeg er faktisk i en situation der ligner den du var i sidste år. For nogle år siden dyrkede jeg ufatteligt meget håndbold, og elskede sporten, og var god til det. Jeg tabte mig 6 kg og vejede 56 kg, hvilket er en god vægt til min højde. Jeg havde det faktisk ret godt. Men grundet efterskole og andre ting, blev jeg nødt til at stoppe, og selvom jeg dyrkede sport på efterskolen, spiste jeg også rigtig usundt, og jeg tog langsomt på. Hen over de sidste tre år har jeg taget omkring 20 kg på, lidt mere. Jeg har en anden kropsbygning, og jeg tror aldrig jeg kan komme ned på 56 igen, blandt andet fordi jeg har en del muskler, men jeg vil alligevel gerne tabe mig omkring 15 kg. Det er bare rigtig svært at komme igang, og jeg er bare blevet rigtig stor og rigtig ked af min vægt. Så nu har jeg endelig besluttet at skifte alle de usunde ting ud jeg spiser, selvom det bliver rigtig hårdt, for jeg er nok afhængig af usunde sager, og kan bogstavelig talt ikke lade dem være i én dag. Det er hårdt at vide hvad man har budt sin krop, og jeg misunder og beundrer dig rigtig meget! Du ser fantastisk ud, og jeg håber at kunne opnå lidt det samme, især fordi jeg elsker sport.
  Jeg tænkte på hvordan man bliver instruktør på et hold? Er det en uddannelse du har, eller et kursus du har taget? Jeg legede med tanken om personlig træning engang, men jeg har andre drømme nu, dog vil jeg gerne undervise et enkelt hold, hvis jeg kommer godt i gang med vægttabet, så kan man gøre det på en måde, ved du noget om det?
  – Ida, en kæmpe beundrer!

  1. Hvor er jeg ked af at høre, at du står i samme situation. Det kan bare virke SÅ uoverskueligt.
   Jeg synes, at det er virkelig flot, at du siger til dig selv at nu kan det være nok! De første uger vil være rigtig hårde ved dig, fordi kroppen nærmest skriger på sukker og hurtige kulhydrater. Prøv at finde nogle gode alternativer, som fx en lille håndfuld mandler med fx lakrids eller kanel, en lækker smoothie, evt. en måltidserstatning eller andet, der smager sødt, men som er sødt af andre oversager en det dårlige sukker.
   Jeg er virkelig glad for, hvis jeg kan være med til at inspirere og motivere dig, så du fastholder din vilje og hele tiden har øjnene på dit mål. Det går op og ned – prøv fx at se hvor meget min vægt har svinget op og ned på i mit seneste indlæg på min egen blog (trinetheodora.dk).
   Tro på dig selv – så skal du nok nå dine mål!

   Angående at være instruktør, så kan man på Fitness Worlds hjemmeside under ‘Uddannelse’ se, hvilke hold der pt er instruktøruddannelse til. Det varierer hele tiden, så man skal lige holde sig opdateret. Der kan man melde sig til (det står på hjemmesiden hvordan) og så kommer man til en audition, hvor de vurderer om man har det, der kræves for at undervise hos Fitness World.

   Rigtig god weekend, Ida!

   /Trine Theodora

   1. Ja, det virker uoverskueligt, og jeg tror det er derfor jeg er faldet fra så mange gange. Men nu skal jeg flytte hjemmefra, og så kan jeg selv bestemme hvad der er i mine skabe, og så bliver det forhåbenligt lidt nemmere at lade være (eller sværere at komme til) at spise forkert. Men tak for dine råd!
    Har godt læst dit indlæg, synes det er rigtig rart at se at det kan svinge så meget, og synes det er en god idé det med at veje sig selv hver uge, når man har et mål om at komme under nogle kg eller et mål om at ramme en bestemt vægt.
    Tak for det med instruktør, det var rart lige at vide!
    En god weekend til dig også, følger også din blog på bloglovin nu! :-)

    1. Jeg har først for alvor fået styr på kosten efter jeg flyttede hjemmefra. Så skal man bare styre sig nede i føtex, og lade være med at tænke at “jeg da godt kan lade Matador Mixen ligge i skabet” – for nej, det kan man så ikke. Jeg kan i hvert fald ikke! :-) Men for mig hjalp det helt klart at blive mig selv. Det skal du nok finde ud af :-)
     Rigtig god weekend!

     /Trine Theodora

 4. Super godt gået!!! Og fedt du er så ærlig i din måde at fortælle din historie på :-)

  1. Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre! God weekend :-)

   /Trine Theodora

 5. Godt gået. For 15 år siden vejede jeg 64 kg fordelt på 159 cm, og tænkte, at bare jeg kom under 60 ville jeg være glad. Nu har jeg i 10 år vejet omkring 45.

Leave a Reply