Første kunde

Seier-Fitness

Jeg har fra starten haft jer med på alle mine (træningsrelaterede) uddannelser føler jeg. I hvertfald kan man i følgende indlæg læse om: stram op-kurset hos Fitness World Education, Fysiologi og antomi,  fitness instruktør og personlig træner uddannelserne hos Fitness Institute. Jeg er langt fra færdig med at suge ny viden til mig, så mon ikke der kommer flere indlæg om andre kurser senere ;) Jeg har i hvertfald allerede et i tankerne d. 6. december…
Men for at blive endnu dygtigere, så er det ikke uddannelser og kurser jeg skal fokusere på det næste stykke tid, men derimod erfaring! For uden den, så kan man være nok så teoretisk klog, men ikke dygtig på gulvet – og når alt kommer til alt, så er det jo dér jeg gerne vil have min aller stærkeste side :) Så jeg er simpelthen så glad for at jeg i dag skal have min allerførste kunde :) Jeg indrømmer gerne, at det er lidt nerveprirrende, men jeg glæder mig helt vildt! Det er så fedt endelig at komme i gang med at få den erfaring :)

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

One thought on “Første kunde

  1. Hvor er det bare et fint billede af dig Tine :)
    Du skal nok gøre det godt, det er jeg sikker på. I øvrigt tak for et super godt løb i sidste uge. Det skal I have kæmpe ros for.

    God mandag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *