Forårsfornemmelser

Sikke et flot vejr vi har haft i dag, hva? Jeg nød det i hvertfald, da solens stråler ramte undervisningslokalet med al sin energi og varme. Det føles helt som om det var forår. Jeg kan godt have svært ved at motivere mig til træning om vinteren, så jeg byder et tidligt forår hjerteligt velkommen, hvis vi er så heldige! :)
Indtil videre har denne vinter været hård for mig. Jeg kan ikke mindes, at jeg har oplevet en vinter med SÅ mange krævende afleveringer, eksaminer og pres. Alt andet har i perioden været nedprioriteret, for der har ikke været tid til det. Selv juleaftensdag sad jeg og skrev eksamenopgave, da afleveringsfristen var den 27. december. Men i fredags afsluttede jeg semesterets sidste eksamen med et tilfredsstillende 10-tal. Og jeg kan love jer for, at smilet var stort :) Den lettelse efter så mange ugers eksamensræs, var fantastisk. I mandags startede det nye semester og jeg kan allerede nu fornemme, hvor klog jeg bliver ;) En kandidat (eller civilingeniør, som det jo egentlig er) er simpelthen ikke noget man kommer sovende til, kan jeg hilse at sige. Men så er jeg sikker på, at det kommer til at være det hele værd når jeg om halvandet år skal op og forsvare mit speciale og ud i den rigtige verden.

I mellemtiden arbejder jeg hårdt – både på studiet og på mit arbejde som personlig træner. Og så lægger jeg træningsmæssigt mit fokus på løbet. Jeg har nemlig to marathon i år. Og jeg glæder mig! Motivation

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

3 Replies to “Forårsfornemmelser”

 1. Hei :)

  Ser at du også skal løpe maraton i år. Har du løpt før? Hvordan driver du opptreningen? Kjører du mest intervaller eller langturer? Jeg skal også løpe maraton i år (se bloggen om du vil), men synes det er spennende å høre hvordan andre forbereder seg :)

  Ha en fin helg!

  1. Hej :)
   Jeg har løbet marathon to gange før.
   På nuværende tidspunkt løber jeg tre ture om ugen – interval, tempotur og lang tur :)
   Hvordan ser din træning ud?

   1. Har det gått bra når du har løpt det tidligere?
    I denne perioden har jeg en intervalløkt, en tempotur, en langtur 90-120 min og en 60 min tur i uken :)

Leave a Reply