Food Festival 2013

Sammen med Gymbag-pigerne besøgte jeg i går Food Festival på Tangkrogen i Aarhus for første gang. Jeg havde på forhånd hørte rigtig mange positive tilbagemeldinger på festivalen, men blev stadig glædeligt overrasket over hvor fin og gennemført den var! Festivalen slutter først i dag, så hvis I ikke ved hvad I skal bruge søndagen på, så synes jeg det er et super godt forslag! :) Det koster 100 kr at komme ind, men det er virkelig godt givet ud når man tænker på alt det arbejde der ligger bag festivalen og alle de lækre tilbud og smagsprøver man finder derinde!

Jeg har samlet lidt billeder fra vores dag i går:  skyr-softiceHer er det den søde Stinna, der spiser skyr softice. Det smagte vanvittigt godt! Selvom det er lavet på skyr er den (desværre) ikke heeeelt sund og indeholder både sukker og fløde. Men det synes jeg ikke skal afholde jer fra at smage den, for den var fantastisk! På toppen er Stinnas version med knust Rødbede-maraengs og lakrids og min version, som er den med helt lyst lyserødt knust marengs af tranebær. De kostede kun en 10’er stykket og snakken faldt flere gange på disse softices efterfølgende, for mums de var gode :)

hindbær-og-salt

Der er rigtig god stemning på festivalen, hvor der bl.a. står små hindbær buske og æbletræer – og de er ganske ægte. Det kunne Christine bekræfte ;)

Derudover er den fyldt med lækre små boder, hvor mange har specialiseret sig inden for én bestemt ting. Jeg købte bl.a. økologisk hvidløg, som jeg skal prøve at sætte i min altankasse. Så skulle de gerne være klar til at blive taget op til foråret.

mojito

Det er en alkoholfri mojito Danica står med i hånden. Vi synes de lød for lækre og blev altså også nødt til at smage dem, hvor mynten var hjemmedyrket og rommen erstattet af økologisk giner ale :) De kostede 20 kr for og  var super lækre, dog meget kolde (hvis man er lidt for optimistisk dansker, der ikke har husket jakken..).

kokDa Food Festival officielt var lukket, var vi blevet inviteret til et blogger-arrangement, hvor to kokke fra Electrolux lavede det lækreste mad til os. Det kommer der et indlæg om på gymbag senere.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 thoughts on “Food Festival 2013

  1. Pingback: » Vind billetter til Food Festival 2014

  2. Pingback: Food Festival 2013 // En skøn dag i godt selskab | Danica Chloe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *