Font love

Der kommer flere og flere blogs til og derfor har jeg besluttet at dele lidt tips og tricks, som ikke er sundhedsrelaterede, men i stedet drejer sig om layout af for eksempelvis blogs m.m. Denne type indlæg kommer I ikke til at se vildt ofte, men blot hvis der lige er noget jeg gerne vil dele. Jeg prøver at gøre det så relevant for alle som muligt og feedback modtages altid med kyshånd :)

Jeg synes det er rigtig sjovt at lege med forskellige skrifttyper. Jeg bruger det typisk på billeder, til overskrifter eller hvis jeg laver fødselsdagskort på computeren. Der findes rigtig mange forskellige typer, som man gratis og lovligt kan downloade i høj kvalitet. Når de er downloadet, skal man blot pakke .zip-filen ud og åbne .otf- eller .ttf-filen og installere skrifttypen. Herefter kan den benyttes i Word, Photoshop og andre programmer hvor man kan vælge skrifttyper.
Det eneste man lige skal være opmærksom på er at ikke alle skrifttyper indeholder æ, ø og å, så det kan være en god idé lige at undersøge inden man installerer den.
Jeg har vist fire skrifttyper, som jeg alle synes er rigtig fine og unikke, derudover indeholder de æ, ø og å. Under billedet finder I det direkte link til der hvor de kan downloades.
Font-love1.Can’t write quickly in winter //2.Caviar Dreams //3.The Great Escape //4.Alex Brush

3 Replies to “Font love”

 1. Rigtig god lørdag!

  Du har ret der er kommet mange nye blogs til.
  Men et fint indlæg om layout, skrifttyper.
  Min datter leger også tit med hendes blog, med det ene og det andet.
  Det er godt med kreative tanker og nye tiltag:-)

  Nyd dagene.
  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 2. Virkelig godt tip, jeg elsker at nørde med skrifttyper!
  Har lige downloadet et men kan ikke finde det frem i word? Hvordan gør du? Jeg har installeret det men det er ikke til at finde når jeg skal ændre skrifttype i et dokument… :-(

Leave a Reply