Fødselsdagsønsker

Jeg har fødselsdag den 26. i denne måned, så jeg er så småt gået i gang med at skrive en lille ønskeseddel. Jeg har lavet en collage med de træningsorienterede ønsker jer har :) I kan se mærker og priser hvis I trykker direkte på billedet (desværre er nogle af tingene fundet på Stadiums svenske side, da jeg ikke kunne finde den danske)

Fødselsdagsønsker
Hvad ville I ønske jer hvis det var jer der snart have fødselsdag? :) Kunne nemlig godt bruge lidt inspiration, hehe! 
Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

8 thoughts on “Fødselsdagsønsker

  • Sikken fin blog du har! :) og lækre ting du har fået bestilt fra Nike! Jeg er også helt vild med deres træningstøj og ikke mindst deres sko!

   Også rigtig god dag til dig :)

  • De sko er også vildt lækre! Jeg har bare efterhånden nok træningssko (siger min kæreste), men man kan da næsten ikke få FOR mange, kan man? :)

   De shorts har jeg også længe kigget på! De er virkelig fine, men jeg har primært set meget atletiske kvinder have dem på – og den beskrivelse vil jeg ikke helt give mig selv :/ så modet er ikke helt til dem (endnu!) :)

 1. Jeg ville nok ønske mig en kogebog der hedder “the flavor bible”

  men hvad med sådan noget som yoga måtte, bold, håndvægte. en lækker drikke dunk (hvis du ikke ejer det i forvejen :))

  • Den kogebog kender jeg ikke – det må jeg lige se på! :)
   Jeg er rigtig dårlig til at få trænet derhjemme, for træningscenteret er så tæt på og jeg yder generelt mere når jeg er derovre – men ellers var det faktisk nogle rigtig gode forslag! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *