Flad mave-brød fra iFORM

Her kommer opskriften på flad mave-brødet fra iFORM. Dette brød er en del af iFORMs program, så jeg kommer til at spise dette brød de næste par uger :) Brødet er uden mel og indeholder en masse lækre ting. Det smager rigtig godt, men en lille smule julet pga. kanel ;)
flad-mave-brød1

flad-mave-brød2

Opskriften har jeg fra iFORMs hjemmeside, som I finder lige her. Jeg har fulgt opskriften 100%, men for en god ordens skyld kommer den også lige her:
Ingredienser:
150 g hørfrø
150 g græskarkerner
100 g kokosmel
75 g mandler
75 g cashewnødder
5 æg
5 spsk kokosolie
1 spsk. kanel

Jeg hakkede mandlerne, cashewnødderne og græskarkernerne groft og blandede ellers kanel samt alle kerner og frø sammen. Kokosolien smeltede jeg hurtigt og tilsatte den til blandingen. Til sidst tilsatte jeg æggene. Det hele kom jeg i en brødform, som var beklædt med bagepapir og så ellers en tur i ovnen på 160 grader i en times tid.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Flad mave-brød fra iFORM

 1. Hej

  Super god blog til inspiration og motivation. Når man skal have flad mave, handler det vil også om at skære ned på kalorierne? Dette brød bliver anbefalet af ret mange, men det indeholder temmelig mange kalorier, skal man så undgå det, hvis man gerne vil tabe sig? Eller er der en fordel ved at spise det?
  Håber du kan svare på mit spørgsmål.

  • Hej :)
   Du har helt ret i, at en sixpack kræver en lav fedtprocent og de fleste derfor har brug for et vægttab for at opnå en det. Ved et vægttab er det essentielt, at man forbrænder mere end man indtager. Det udregnes for nogle i kalorier for lettere at kunne holde styr på lige netop denne balance. Det man imidlertid ikke må glemme er at kigge på hvad det så er man rent faktisk indtager og hvad ens krop har brug for. Kroppen har nemlig brug for sunde fedtsyrer for at optage næringen fra mange grøntsager (for eksempelvis A-vitamin) og er desuden god til at stabilisere blodsukkeret når det kombineres med frugt. De sunde fedtsyrer er meget energitætte og indeholder derfor, for nogle, en skræmmende mængde kalorier, men det betyder bestemt ikke at man skal gå udenom dem! Men alt med måde. Dette brød spiser jeg kun 25 gram af til morgenmad sammen med masser af grøntsager, 2 æg og lidt frugt. Det er en rigtig god kombination af både sundefedtsyrer, god protein og sunde kostfibre. Desuden indeholder de fleste grøntsager ikke så mange kalorier og kan på den måde “opveje” for flad-mave brødets indhold ;)
   Min konklusion er altså, at fordi mængden der indtages af dette brød er så lille, så kan kalorieindholdet godt godkendes med henblik på at kroppen får masser af sunde næringsstoffer herfra :)
   Håber du synes mit svar gav mening..
   God søndag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *