FITinspiration is back!

Som I muligvis har opdaget, så har min lille blog været blacklistet af Google den sidste uges tid. Min side har heldigvis ikke været farlig for jer læsere og alt virker til at fungere som normalt igen :)

Jeg vender tilbage igen i morgen med fuld kraft – ville bare lige sig hej til jer alle og god søndag aften :)

GYMBAG_7907

4 Replies to “FITinspiration is back!”

 1. Det er godt at du er tilbage … din side har jo ikke været den eneste, men det har været drøn irriterende hver gang du har postet et indlæg, at man ikke har kunne få lov at læse det! Så nu er der lidt læsestof for os, der har Chrome :-)

  God søndag aften!

  http://www.larseniform.blogspot.com

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Nej, jeg deler webhotel med Gymbag og Fit4livin, men jeg har af en eller anden mystisk grund været hårdest ramt :( Var tudefærdig da jeg i går morges så at jeg STADIG var blacklistet, men NU er jeg heldigvis tilbage! :)

 2. Dejligt du er tilbage! Glæder mig til dine indlæg :D

  http://www.mymootivation.blogspot.dk
  – min blog om mit vægttab, har pt tabt mig 12,9 kg. :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Skønt at høre :) er også SÅ glad for at det endelig fungerer igen!! :)

Leave a Reply