Fis og ballade

Jeg er simpelthen så priviligeret at kende en masse seje træningstøser! I deres selskab kombineres sved på panden med et godt grin og så elsker vi at fjolle rundt i styrketræningsområdet og afprøve alle mulige mærkelige ting. Det kommer der tit en masse billeder ud af og her får I lige lidt af dem fra træningen i torsdags. Kvaliteten er desværre ikke helt i top, men det håber jeg I kan se bort fra ;)

09.11.13-planken

3 x planke, hvor jeg står nederst.

foto-1

Helle og Trine der står på hænder op af en boksepude.

foto-4

Denne øvelse har jeg længe haft rigtig svært ved. Ringene man holder i er utrolig ustabile og det kræver så meget stabilitet i kroppen at opretholde denne position. Tidligere har jeg haft problemer med bare at hænge, men endelig fandt jeg ud af at få benene op. Nu mangler der selvfølgelig lidt finpudsning, så som elegante strakte ben, lidt pænere holdning i ryggen og så et knap så koncentreret ansigt ;)

mave

En lille maveøvelse blev der også plads til :) Det var faktisk ret sjovt at hænge så højt oppe! Dog kræver det en vis benlængde for at man rent faktisk kan holde sig fast på stangen.

high-five

Jeg håber I synes det var sjovt at se lidt anderledes træning og at I måske kunne hente lidt inspiration til jeres egen? Jeg synes i hvertfald det er sjovt at udfordre sig selv på styrke og balance :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

6 thoughts on “Fis og ballade

 1. Nej, hvor er det altså nogle ret så vilde ting du laver!
  I hvert fald den der dobbelt planke, hold da op nogle arme og core du må have for at være nederst. – Jeg ville aldrig turde at gør det! Men det kan være at det kommer en dag.. :-D
  Ha en god aften!

  Smiles,
  Maia/http://fitskinnyandhealthy.wordpress.com/

 2. Det er da et af de fedeste trænings-indlæg jeg længe har set! Rigtige kvinder, der træner og er seje og stærke året rundt (og ikke kun op til en konkurrence).
  Så meget 2013 mest inspirerende træningsindlæg (måske ligefrem i hele DK)

 3. Hvad er det egentlig du laver, siden du har så meget tid til at træne? Synes virkelig at det ville være sjovt at have tid til at træne på den måde, men kan kun kigge misundeligt på dine billeder, i perioder som disse, hvor træning et par gange om ugen er en luksus jeg kun kan drømme mig til..

 4. Jeg synes den der muscle up position er SÅ svær! Nu er jeg desværre også skadet med seneskedehindebetændelse, så jeg kan ikke øve mig. Men jeg synes du er max sej på det billede :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *