Femme Food

Der har ikke været så mange opskrifter på bloggen her på det sidste. Det skyldes at jeg har haft lidt travlt med eksamen, træning og en masse andet :)
Eksamen er i dag veloverstået med et lækkert 10-tal, så nu har jeg faktisk officielt sommerferie. Jeg har dog valgt at tage valgfag henover sommeren, så har nu alligevel en del skole endnu ;)
Annika_femme_foodNår nu jeg ikke har tid til at poste så mange opskrifter, så synes jeg I skal kigge forbi min søde studiemakker Annika, som jeg endelig har fået overtalt til at lave sin egen blog. Annika (som I kan se på billedet) og jeg har siden studiestart, for snart tre år siden, siddet klistret op af hinanden :) Nu er det snart tid til bachelor-skrivning, hvor jeg skal arbejde alene, så det bliver meget underligt ikke at se hende så ofte længere.

Men nok om studie-snak, så inden jeg bliver helt nostalgisk, så prøv lige at se nogle af de LÆKRE billeder man kan finde inde på hendes fine blog FEMMEFOOD.COM. Annika er så heldig at bo med hendes søster Winnie, som er en vildt dygtig fotograf (se selv her!).
Jeg indrømmer gerne, at jeg bliver lidt misundelig hver gang Annika laver et nyt indlæg, for hold nu op hvor er det bare gennemført lækkert :) Maden, layout og så synes jeg hendes “frække facts” er geniale på den nørdede måde :)

Som I nok kan fornemme, så er jeg altså ret stor fan af hendes blog, så selvfølgelig skal I også have muligheden for at nyde de smukke billeder, sjove fakta og lækre opskrifter :)

FemmefoodFEMMEFOOD.COM

 

 

 

2 Replies to “Femme Food”

  1. Det ser virkelig lækkert ud!
    Bliver spændende at følge. :)

    1. Tine / FITinspiration says: Reply

      Ja ikke? :)

Leave a Reply