Et lille hej :)

IMG_0957

Min døgnrytme er fuldstændig forvirret. Nogle dage sover jeg længe og skriver opgave til langt ud på natten. Jeg har det sidste halve år pendlet frem og tilbage mellem København, taget det tidlige tog tirsdag morgen kl 4 og kommet træt og sulten hjem onsdag aften efter to lange arbejdsdage. Mine øjne er trætte, min hjerne er udmattet, vægten er gået op og træningen har været mit ultimative frirum. En deadline rykker sig tættere og tættere på med hastige skridt og på mandag kan jeg ånde lettet op. Velvidende at jeg har gjort mit bedste. Derefter er der kun to uger til jeg kan skrive ingeniør på som min titel. Jeg glæder mig og håber på jeres forståelse for stilheden på bloggen. Jeg har en masse ting i ærmet til jer, det handler både om styrketræning i forbindelse med marathontræning, en masse videoer, en masse opskrifter, månedens hadeliste og trænings outfit billeder.

Jeg vil af princip ikke undskylde for min manglende blogging, da min blog udelukkende drives af lyst og ikke af et ansvar om at blogge dagligt eller lignende. Jeg vil i stedet sige TAK – af hjertet tak til at jer skønne læsere. I har taget så godt i mod mine fantastiske gæstebloggere og jeg glædes over jeres søde kommentarer til dem. Det er simpelthen en drøm at have en blog, hvor der hersker så positiv en stemning. I giver mig kæmpe lyst til at blogge og jeg GLÆDER mig sådan til at vende rigtigt tilbage :)
Derudover skal der også lyde et velkommen til alle jer nye læsere. Den seneste måned er der virkelig kommet mange nye til. Så særligt velkommen til jer, jeg håber I vil finde jer godt tilrette på bloggen og skriv endelig hvis der skulle være ønsker om kommende indlæg, forbedringer, ændringer i layout osv. Det gælder selvfølgelig også for jer som har fulgt med i lang tid :)
Og billedet? Det var altså bare min morgenmad. Skyr blandet med proteinpulver og med müsli på toppen. En god start på dagen, som jo er nødvendig når man skal tænke en masse ;)
Kan I nu have en rigtig skøn og lækker weekend!

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

7 thoughts on “Et lille hej :)

 1. Du har helt ret … man skal ikke føle sig forpligtet til at skrive indlæg hver eller hveranden dag … man skal blogge når man har noget på hjertet, og jeg glæder mig til at læse, hvad du har i ærmet til os, når du har overstået eksamen. Held og lykke med den … krydser fingre for at din indsats bliver belønnet med en super karakter :-)

  • Tak for dine altid skønne ord Connie. Sætter stor pris på at dine kommentarer :)
   Jeg glæder mig helt vildt til at blogge end masse igen, så skønt når læserne også glæder sig :)
   Tak – opgaven er nu endelig afleveret, nu venter forsvaret af opgaven så bare. Glæder mig faktisk! Tænk sig at have to dygtige fagpersoner til at lytte en hel time til hvad jeg har at sige om mit arbejde det sidste halve år. Det er da et privillegium :)

 2. Uh held og lykke med forsvaret og det hele! Det er en skøn følelse at være færdig kan jeg fortælle dig, har selv lige været til min dimission på iha i weekenden!! Vildt at man nu bliver kaldt ingeniør altså… Hvordan kan det være I bliver senere færdig end os andre? :) Er lidt nysgerrig ;)

  • Tusind tak :-)
   Jeg var der også i lørdags!
   Alle mine studiekammerater blev nemlig også dimittender, men jeg valgte fra starten af at forlænge mit med godt og vel en måned, da det passede bedst i forhold til den virksomhed jeg har skrevet opgaven for. Så det er grunden :-)

   • Ah okay, men du må glæde dig, det er stort når man får sin nye titel :) Jeg havde forresten slet ikke opfattet at du gik på iha selvom jeg egentlig har læst med længe! Lidt sjovt… Men tak for en super inspirerede blog forresten, og kig endelig forbi min og min søsters blog :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *