Et hej og glædelig jul

Jeg tænkte et “glædeligt jul” vil være på sin plads :) Jeg har været lidt stille herinde, men det skyldes at jeg netop er flyttet og jeg bl.a. i den sidste uge brugte over 16 timer på at køre i tog (bliver desværre køreyg hvis jeg sidder med computer). Men nok om det. Jeg håber I allesammen får en rigtig dejlig jul og så er jeg lidt spændt på om I er lige så tossede som jeg er? Jeg tager nemlig til træning kl. 09.05 i morgentidlig, hvor der er et rigtig fedt step-event. Jeg glæder mig helt vildt! :)


Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Et hej og glædelig jul

  1. Du er ikke den eneste! Jeg startede også dagen med en omgang hård træning. Så kan man ligesom lidt bedre tillade sig at spise af alle julegodterne i aften :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *