Endelig :)

Der blev desværre lidt stille herinde igen, men jeg har på den private side haft den hårdeste weekend nogensinde samtidig med at jeg skulle lægge sidste touch på forsvaret til min bachelor eksamen. Som I kan se på nedenstående billede, eller som I måske har set på Instagram, så gik min eksamen heldigvis rigtig godt alligevel og jeg er en meget glad pige nu. Jeg kan derfor nu kalde mig diplomingeniør indenfor bioprocesteknologi – og så endda med et stort 12-tal :) Jeg har en fantastisk mavefornemmelse pt. især efter at have spist lækker, lækker 3-retters menu på Khäler med min familie ;)
Hvad der så skal ske i mit liv nu, det ved jeg faktisk ikke helt, men holder jer selvfølgelig opdateret hvis der sker noget nyt og spændende ;) Indtil da så betyder det nok en lidt oftere opdatering herinde på bloggen, nu hvor jeg ikke 24/7 skal tænke på bacheloropgave længere – ahhh, skønt :)

17.02.14

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

14 thoughts on “Endelig :)

    • Tak :-) Jo den har jeg også haft oppe at vende en del gange, men er kommet fra det hver gang.. Måske fordi jeg ikke tror der er nogle der vil synes det var så spændende :P hehe.. Men nogle af fagene er nu meget spændende i forhold til bloggens tema, omend lidt nørdede måske ;)

  1. Stort tillykke med din uddannelse. Hvor er det bare flot at slutte af med et 12 tal :)
    Og by the way, hvor er det et smukt billede af dig. Du ser bare rigtig godt ud :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *