En pose blandende bolsjer

Jeg synes bloggen har været lige rigeligt fyldt med løbetræning på det sidste, så selvom jeg skylder jer anden del omkring mit lækre løbeur, så kommer dette indlæg lige, som ikke er så sundhedsrelateret. Jeg synes det er på tide at give lidt credit til nogle af de skønne, sjove og inspirerende bloggere, hvis liv jeg hygger mig med at følge med i :) Listen er en blandet pose bolsjer, hvor jeg har udvalgt dem, som jeg har fulgt i flere måneder eller år. Jeg følger virkelig mange på Bloglovin’ og dette er altså kun få, som jeg har særligt udvalgt her.

Efterår

fit4livin

For at starte i sundhedskategorien så kan vi vist ikke komme uden om den fantastiske fit4livin.dk som I alle nok kender. Det er dog takket være Danica og en bloganbefaling, at mange af jer læser dette indlæg på min blog nu :)
Jeg har fulgt Danica helt fra bloggens start og kunne ikke helt forstå den mail der tikkede ind i februar. En løs idé om et bloggerfællesskab og om jeg var klar? Jeg blev meget beæret over at hun skrev en sådan mail til lille mig, for jeg er helt vildt med hendes blog. Den indeholder alt hvad jeg sætter pris på: lækre billeder, godt og spændende indhold – ofte med nyhedsværdi og så er den både personlig og relaterbar! Derudover lægger Danica altså heller ikke skjul på noget hvis hun er utilfreds, hvilket er yderst befriende :)

beauty
Beauty junkie er en blog, hvor der opstod kærlighed ved første blik. Pigerne, Cecilie og Birgitte blogger i skønhedskategorien og gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg har virkelig ofte skyndt mig i Matas eller Magasin for at købe et af de produkter de har vist. Jeg elsker deres utrolig smukke billeder og lækre guides. Til daglig bruger jeg kun mascara og eyeliner (og let’s face it, jeg fester jo aldrig) så det er begrænset hvor meget jeg selv går op i skønhedsprodukter, men når jeg kan se anvendelsesmulighederne og blive inspireret, så elsker jeg at dulle mig lidt op :)

modeso
Under kategorien mode skal min navnesøster Tine helt klart nævnes! Hendes blog hedder modeso og jeg har fulgt hende siden bloggens start og var faktisk også vinderen af hendes allerførste konkurrence, hvor jeg tror der var 23 der deltog :) Tine virker til at være meget ligefrem og det finder jeg enormt charmerende! Hun er en sej pige med en cool attitude, hvis blog bare er blevet endnu mere personlig jo større den er blevet – og det er virkelig skønt at se. Jeg læser ikke Tines blog for at få inspiration til mode (igen er jeg nok lidt kedelig og bruger i stedet mine penge på træningstøj), men alligevel er jeg vil med at se hendes outfits. Hun har altid de sjoveste overskrifter og tekster og billederne er både smukke og tit også lidt pudsige – på den gode måde :)

rodebutik
Jeg ved desværre ikke navnet på denne blogger, da hun er anonym. Hendes blog findes på froken-rodebutik.blogspot.dk med undertitlen “En Studerendes Bekendelser”.
Bloggen har jeg fulgt i halvandet års tid, men har faktisk gået tilbage og læst samtlige indlæg. Bloggen skildrer (næsten) ufiltreret en ung kvindes liv – både igennem tabet af hendes mor samt single og kærestetider, arbejdsliv og flytterod. Hun er meget ærlig på en humoristisk måde og formår at skabe lidt spænding omkring hvem hun egentlig er. Jeg er i hvertfald nysgerrig som bare… :) men det er fedt, for ved at hun er anonym bliver der altså ikke lagt filter på det hun skriver og tænker!

snegl
Sneglcille handler om den smukke Cecilie, der til daglig jonglerer med job og rollen som deltidsforælder til sønnen Otto. Cecilie elsker at lege med ord og er genial til at skrive. Den store passion nyder hendes læsere godt af og jeg føler mig altid underholdt når hun skriver. Derudover har hun er meget ærlig tilgang til livet som singlemor og er ikke bange for at tage tabubelagte emner op. Jeg er et meget andet sted i livet end hun er, men hendes blog emmer så meget af personlighed at jeg i den grad føler jeg kender og forstår mennesket bag. Og det scorer hun meget højt på i min bog :)

twin food
En blog jeg ikke kan komme udenom er de søde piger, Laura og Christine bag twin food! Jeg læser rigtig mange gode madblogs, men det er kun få, hvor jeg faktisk får afprøvet opskrifterne. twin-food er en af de få. Jeg har prøvet mange af deres opskrifter og ikke én har skuffet! Af dem vi altid vender tilbage til derhjemme vil jeg især fremhæve rødbedesalaten og cookies. Sidstnævnte er kæresten fuldstændig pjattet med! Også denne blog har jeg fulgt næsten fra starten af, da vi har fællesbekendte og jeg den vej igennem fra fik øjnene op for deres blog. Selvom deres blog udelukkende handler om mad, så synes jeg stadig man fornemmer pigerne bag og i kombination med lækre opskrifter og fantastisk smukke billeder, så er jeg altså solgt – og har længe været kæmpe fan :)

wurtz
Anna Wurtz‘ blog har jeg også fulgt fra starten af. Hun er en århusiansk pige, som blogger om både mode, mad , livsstil og træning. Jeg er helt vild med hendes opskrifter og elsker at se hvad hun nu har fundet på. Tror næsten jeg har afprøvet dem alle! Derudover synes jeg hendes blog er utrolig hyggelig. Jeg kan ikke helt sætter fingeren på hvad det præcis er der gør den det, men tror det hænger sammen med at Annas indlæg virker så oprigtige. Der kan nogen gange gå lang tid imellem dem, men når der så kommer et, så er det gennemtænkt og kræset om :) Derudover er Anna netop blevet færdig som folkeskolelærer og med udsigt til en lidt større lønseddel end den man modtager på S.U. Hun har i den forbindelse gået i gang med en lidt dyrere interiør-opdatering derhjemme. Hendes indretningstil minder meget om min og jeg er vild med den nye type indlæg :)

 

Det var et lille udsnit af de blogs jeg læser. Mange af dem kender I nok i forvejen, da de efterhånden er blevet ret store og står højt på bloglovin’s lister. Jeg forstår dog godt hvorfor de står højt og jeg nyder virkelig at læse deres indlæg :) Som I nok har spottet, så betyder det utrolig meget for mig, at jeg føler jeg kender bloggeren bag. Derudover nyder jeg når der er kræset om layout, sprog og billeder.
Hvis I har lyst kunne det være så hyggeligt hvis I vil dele nogle af jeres yndlingsblogs i kommentarfeltet.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

13 thoughts on “En pose blandende bolsjer

 1. Fedt indlæg. Jeg skal helt klart tjekke frøken rodebutik ud. Den har jeg ikke hørt om før. Nogle af mine favoritblogge er:
  Blondinbella.se – jeg synes det er super inspirerende at se hvor langt en kvindlig iværksætter kan nå på så kort tid.
  Egoinas.se – super sjov pige fra Skåne. Hun skabte en masse debat om begrebet thighgap i Sverige ved at opfordre hendes læsere til at sende billeder ind af deres lår som gik sammen – ligesom hendes egne. Dem postede hun så, for at folk kunne se at thighgap ikke er normen
  Proteinpow.com – er en super inspirerende blog (og app) fyldt med lækre proteinopskrifter.

  Og så elsker jeg alle gymbagbloggene for maden, træningen, inspirationen og det gode humør. :)

  • Tusind tak for alle de links! :) Vil straks tjekke nogle af bloggene ud! Proteinpow kender jeg godt og følger allerede, men blondinbella og egoinas kender jeg ikke.

   Ha’ en rigtig dejlig weekend :)

 2. Det er altid hyggeligt at få lidt inspiration til “nye” blogs. Nogle af mine favoritter er:
  Fit for livin’
  Slagt en hellig ko
  Valdemarsro
  John-A
  Fitinspiration
  Melissa Bendner Fitness
  Peter Piskebens Barfodsblog
  Kira Eggers
  Sarah Louise
  Fra Kageform til Topform
  Annette Fredskov

  • Det er det nemlig – og fedt at se din liste!! :) Der er rigtig mange, som jeg ikke kender. Dem glæder jeg mig til at kigge forbi, så tusind tak for din liste! :)

   God weekend

 3. Århh tak for anbefalingen søde Tine, det varmer :) Og du ved jo, at din blog er én af mine favoritter, så der var intet at undre sig over den gang jeg sendte dig en mail i februar. Og se nu det skønne fællesskab og veninder, der kom ud af det :D

  Og tak for anbefalingen af de andre, der var en enkelt blog jeg slet ikke kendte! Skønt med ny inspiration.

  • Ja, det er der virkelig kommet et skønt venskab ud af, som jeg værdsætter meget højt! :) Men når man er nyopstartet blogger, så føles det meget stort at få sådan en mail! :) Men ikke desto mindre end mail jeg er så glad for at jeg modtog!! :)

  • Det er i hvert fald også en blog jeg i dén grad kan stå indenfor! :) Jeg har bare så tit skrevet om sundhedsblogs, så derfor var fokus lidt anderledes i denne omgang ;)

 4. Jeg tillader mig lige at komme med lidt skamløs reklame for min egen (rimelig nye) blog. Det er en god blanding af alt hvad livet indeholder af både gode og dårlige ting. Der er en masse humor (synes jeg selv ;-) ) og ikke mindst en masse masse mad af både den sunde og den knap så sunde slags :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *