En lille video omkring mit knæk cancer projekt + Radio 100

Jeg har kastet mig ud i noget, jeg selv synes er lidt grænseoverskridende, en vlog, hvor jeg forklarer lidt om knæk cancer projektet og hvorfor jeg skal op kl 4 i morgentidlig. Kvaliteten er desværre ikke super god og så larmer min mac altså lidt som baggrundsstøj (den synes åbenbart at Photobooth er lidt hård at køre i, øv), men jeg håber I vil tage godt i mod min video alligevel.

Knæk cancer: løbe event i Aarhus, se Facebook-event her:

Knæk cancer: løbe event i København, se Facebook-event her:

Hvis I vil donere 50 kr til min indsamlingsside, hvor pengene går til Knæk Cancer 2013, kan det gøres på sms til 1277 med teksten: KC 4181 (husk mellemrum). Det koster 50 kr + alm. trafiktakst.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

11 thoughts on “En lille video omkring mit knæk cancer projekt + Radio 100

 1. Jeg er så ked af at jeg ikke kan være med til dit løbe event i København, da jeg er på udveksling. Men det er den bedste idé nogensinde! Keep up the good work.. Jeg håber, at du vil dele så meget så muligt af det hele.. God aften!

  • Kunne have hyggeligt at have haft dig med :) Men håber du nyder din udveksling i fulde drag! Så kan det jo være du kan være med til et andet arrangement når du er hjemme igen ;) Mon ikke jeg finder på noget andet til den tid, hehe..
   Rigtig god aften til dig også :)

 2. Hej Tine!
  Jeg vil så enormt gerne være med til at støtte dig og dit event, men sagen er den at jeg er en super dårlig løber og er slet ikke rutineret
  Kan jeg løbe med alligevel? Kommer nok ikke til at kunne løbe meget mere end 2-3 km uden alt for mange pauser, og kommer derfor til at sakke helt vildt bagefter og måske gå ruten
  Jeg har desværre ikke fået lokket nogle af mine veninder med og kommer derfor alene (hvis jeg kommer) så jeg har heller ikke lyst til at føle at jeg er den eneste der “sænker” jer og måske den eneste der går ruten (er det et krav at man løber eller må man godt gå?)

  Kan ikke helt gøre op med mig selv om jeg skal møde op eller ej nu hvor det er et LØBEevent og jeg ikke rigtig kan løbe

  • Hej Mette,
   hvis du har mod på det, så synes jeg det kunne være hyggeligt hvis du mødte op og var med så langt du nu kan :) Bliver det for hårdt, er det altså helt i orden at fortsætte i gående tempo! Det gælder om at få en god dag ud af det, hvor der forhåbentlig er en rigtig god stemning, glade folk og masser af frisk luft :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *