En lille update fra New Zealand

Jeg tænkte, at det var på tide med en lille update fra det solrige New Zealand. Jeg har været på camping de sidste par dage og har i længere tid været uden internet. Det forklarer derfor hvorfor jeg har været så langsom til at svare på jeres kommentarer, men håber I bærer over med mig :)
Vejret er fantastisk hernede og jeg får dyrket en masse sjove udendørsaktiviteter såsom mountainbiking, sejle i kajak, fiske og snorkle. Jeg nyder hvert sekund og føler mig meget heldig.

Jeg havde på forhånd planlagt de indlæg, som I har fået de sidste par uger. Tiden op til rejsen var lidt hektisk, så der bliver muligvis lidt stille herinde, indtil jeg er på dansk jord igen. 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 thoughts on “En lille update fra New Zealand

    • Vi har det fantastisk! Har lyst til at smide retur-billetten af h til og bare blive hernede :) men jeg har nogle skønne veninder derhjemme, som jeg ikke kan undvære ;)

  1. Woaw hvor ser det lækkert ud ! Jeg var nede i New Zealand sidste januar og at se disse billeder giver mig en kæmpe lyst til at komme afsted igen. Jeg tabte mig flere kilo af at være dernede og få ændret kosten og vanerne .
    Nyd det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *