En funktionel krop

Overskriften til dette indlæg er faktisk en meget dækkende beskrivelse af  min krop. Jeg har bare desværre en tendens til at fokusere på de ting, som jeg ikke er tilfreds med. Så som dellen på maven, mine ben og kærlighedshåndtag. Og ved I hvad? Det er pissehamrende ærgerligt! Jeg er nemlig udstyret med en krop, som pt. er i topform! Jeg kan løbe lange ture uden min krop brokker sig (okay, ikke over 30 km, men 30 km er altså også langt!). Min krop restituerer super hurtigt og jeg kan sjældent mærke ømhed dagen efter en løbetur.  Jeg kan squatte med en vægtstang, som får mange af mine drengevenner til at løfte deres øjenbryn. Jeg kan tage mere end 10 armbøjninger på tæerne – både de brede, men helst de smalle! :) Jeg kan stå på hænder, stå i planke, lave høje knæløft, sprællemand, burpees og en masse andet sjov uden at mine led og muskler brokker sig.

Udover alle førnævnte ting, så sender min krop mig signaler og giver besked, hvis den føler sig træt, er ved at blive syg eller har brug for pause. Den har også en fantastisk varmeregulering, som gør at jeg sveder lidt mere end mange andre i fitness centeret. En funktion, som jeg ikke altid er lige glad ved, men en funktion, der vidner om en sund krop, der selv formår at regulere varmen i kroppen.

30.10

Når jeg ser på min ben, er mit fokus ofte på størrelsen af dem. Jeg har på ingen måder smukke modelslanke ben, som bare ser brand godt ud i en lille cocktailkjole. Sandsynligheden for at jeg får sådan et par stænger er heller ikke særlig stor. Jeg er i stedet udstyret med to stærke ben, som hverken har knæproblemer eller skinnebensbetændelse. To ben, som sjældent brokker sig, når jeg byder dem på udfordringer, men som blot bliver stærkere og stærkere.

Min mave er ikke flad (jo nogengange inden jeg har spist eller efter en løbetur) og min sixpack ligger gemt og skjult bag et lag fedt og et par deller. Men når det så er sagt, så har jeg en utrolig stærk core, som hjælper mig til at udføre styrkeøvelser så korrekt som muligt og som i hverdagen har kæmpe betydning.

Nu er jeg jo næsten uddannet ingeniør og hvis jeg skulle tage ingeniørbrillerne på og vurdere min krop, så vil jeg sige at den er bestået – med UG. Min krop er i allerhøjeste grad både funktionel og opfylder alle de krav den skal. At jeg så ikke er helt tilfreds med designet og æstetikken, det er en helt anden ting, som ingeniører ikke altid har så meget styr på. Der må henvises til arkitekter, designere og andre mere kreative retninger ;)

Opsummeret, så vil jeg egentlig blot hylde funktionaliteten ved vores kroppe. Jeg har taget udgangspunkt i min egen krop for at illustrere hvad jeg ser i spejlet, men hvor meget min krop egentlig er i stand til, som jeg ofte tager for givet.

Jeg håber at kunne fjerne lidt af det fokus, som mange har omkring lår-, hofte- og taljemål, vægt og buksestørrelser. For vores kroppe er designet til andet end at se godt ud. De tjener en funktion, som gør at vi ubesværet kommer igennem vores hverdag og kan leve et sjovt og glædesfyldt liv i mange år. En Funktionel krop er i mine øjne sundhed, hvor hovedpræmien er øget livsglæde. At sidegevinsten ofte er en slankere og mere tonet krop, er blot fantastisk og en kæmpe bonus!

wiggle

42 Replies to “En funktionel krop”

 1. Hvor er det et dejlig indlæg altså!
  Og hvor er jeg misundelig – ikke på din slanke mave og generelt flot tonede krop – men på din seje krop og dens styrke. Jeg er en af dem, hvor kroppen brokker sig en masse og maraton forbliver nok desværre en relativt urealistisk drøm. Men du har ret. Vi bør hylde funktionaliteten i vores krop. Og ok. Når alt kommer til alt, så er jeg da også ok stærk!

  Rigtig god mandag :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hej Anna,
   mange tak :) Hvor er jeg ked af at høre, at din krop brokker sig en masse. Jeg håber du lærer den endnu bedre at kende og finder en måde at få den så funktionel som mulig :)
   Jeg lider selv migræne og ser faktisk dobbelt. Jeg har dog lært signalerne rigtig godt at kende, så jeg ved hvornår kroppen ikke kan presses mere og i stedet har brug for en pause. Det har i den grad hjulpet mig og gjort at jeg har kunne undgå sygedage :)

   Og sejt at du er ok stærk!! :) Nyd det :)

   Rigtig god mandag til dig også!

 2. Fint nok at du sætter fokus på at en krop skal kunne andet end at se godt ud, og fint du taler om det er vigtigt at være sund frem for tynd, men jeg synes lige du skal passe gevaldigt på med at skrive at du har deller og kærlighedshåndtag osv. For det er altså ikke den “normale” kvinde der ser ud som dig. Du har IKKE deller. Se lige de billeder du selv har lagt op. Din mave er flad som et bræt. Om der er vaskebræt eller hvad, det skal jeg ikke kunne udtale mig om. Pas på med hvad du sætter som standart for hvordan en mave med deller ser ud. Der er sikkert mange unge piger der ser dine billeder og tænker ” hvis det der er deller, så er jeg fed” selvom de sikkert er helt normale. Uheldigt. Men fedt med fokus på at en krop er så meget andet en fedt og udseende. Men du har ikke deller nej. Ikke på de billeder der.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hej Ida,
   tusind tak for din kommentar. Det er en kommentar, som i den grad sætter nogle tanker i gang hos mig og som har gjort mig ked af det. Min hensigt med indlægget var bestemt ikke at få nogle til at føle sig fede, utilstrækkelige eller unormale. Tværtimod!
   Jeg tog udgangspunkt i mine egne problematikker omkring min krop, da det nu engang er dem jeg kender bedst. Mit bmi har de sidste tre måneder ligget mellem 23 og 25. Bmi kan man selvfølgelig ikke altid regne med, da jeg har muskler som også vejer, men når det så er sagt, så angiver de altså tydeligt at jeg LANGT fra er undervægtig.
   Jeg ønskede med dette indlæg at sætte fokus på hvordan, jeg synes, at kroppens funktionalitet egentlig burde tælle og vægte meget højere end udseendet. Efter din kommentar er jeg bange for at min formidling af dette budskab er fuldstændig mislykkedes. Så sidder jeg tilbage med overvejelsen om hele indlægget bør slettes. Det vælger jeg ikke at gøre og håber i stedet at flest mulige læser din og min kommentar.
   Igen skal du have tak for din kommentar og så håber jeg virkelig ikke at der er nogen derude, som sidder tilbage med en følelse af at være utilstrækkelig og unormale!

   De bedste hilsner
   Tine

 3. Jeg synes det er et rigtig godt indlæg Tine.
  Man tager tit det man egentlig kan med sin krop for givet.
  Jeg har, ligesom Anna, lidt skavanker der gør at det for mig nok heller ikke er relativt at sætte et marathon på min to do liste på grund af manglende brusk i mit knæ. Tilgengæld bør jeg være glad for at jeg kan dyrke step i centeret, som jeg elsker, hvilket jeg ikke kunne for et år siden på grund af knæet.

  Jeg er ikke enig med dig Ida. Jeg synes du drejer indslaget til noget det ikke handler om. Jeg tror bare Tine prøver at sige, at selvom der er dele af sig selv man er utilfreds med, så kan man en gang i mellem fokusere på alt det den kan i stedet for designet af den. Hvorvidt man er tilfreds eller ej, uanset størrelsen, er en subjektiv mening.

  Du er sej! Så fedt du sætter dig mål.. Og når dem!! Meget beundringsværdigt.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak for alle de rosende ord :)
   Et marathon er på ingen måder et must. Det dog for mig altid været den helt store drøm :)
   Jeg er ked af at høre, at du render rundt med skavanker, men det lyder til at du også kender din krop godt nok til at kende både styrker og svagheder og på den måde kan få så funktionel en krop som muligt :)

 4. Jeg synes, det er et helt fantastisk indlæg, der er til at blive helt glad i låget over! Jeg kender det fra mig selv, og din humoristiske tilgang til problematikken i dette indlæg, synes jeg er helt fantastisk :-)
  Dog synes jeg også, du skal passe lidt på med at snakke om deller, for dem har du virkelig ikke. Men jeg forstår indlægget fuldt ud, og vi som læsere skal huske, at du jo kun kan skrive det fra din egen synsvinkel.
  Man skal jo også huske, at det ikke kun er de over-/undervægtige, der kan være utilfreds med deres krop, og derfor synes jeg, dette indlæg var så dejligt at læse! :-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak Johanne. Det varmer at læse din søde kommentar!
   Jeg er i den grad min egen værste kritiker og sådan tror jeg det er for de fleste (især piger!). Jeg er virkelig glad for du forstod hensigten med indlægget og ligefrem synes det var dejligt læsestof! :)

 5. Du skal bestemt ikke slette indlægget!
  For du har fuldstændig ret.
  Vi (kvinder) er stadig vores egen værste kritiker på hvordan vi ser ud. Fedt at tænke på en ny måde om hvor seje vores kroppe egentlig er indrettet.
  Jeg har (efter inspiration fra DIG og Camilla fra fitn´run) besluttet mig for at ville tabe de sidste 10 kg og løbe en halvmarathon næste sommer. Det er en kæmpe stor ting og jeg vil helt klart forsøge at huske på de seje fremskridt min krop gør undervejs. Første mål er at løbe 10 km på under en time inden jul. Og NÅR det lykkedes, så sender jeg dig en kærlig tanke og husker på hvor sej min krop har været i de her måneder.

  1. Hej Helle.

   Jeg lurede lige i din kommentar! :)

   Fedt at du har sat dig en målsætning om vægttab og halvmarathon! Hvis du er dedikeret til målet, er jeg sikker på at du nok skal nå dertil :D

   Stort skulderklap fra mig – og fedt at vi kan motivere dig i den retning :D

  2. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hvor er du bare sej! Jeg er virkelig stolt over at få en kommentar som din. Hvor er det bare vidunderligt at læse – at høre man på den måde og i sådan en grad kan inspirere og motivere gør mig glad.
   Jeg glæder mig til du sender mig den kærlige tanker og håber du skriver til mig når du har gennemført første mål! :)

 6. Ih Tine – du er har fat i den lange ende!

  Super godt indlæg, jeg kan kun give dig ret! Vi er nemlig desværre hurtige til at fokusere på det vi ikke er tilfredse med – i stedet for at tænke på ALT det som vi ER tilfredse med!
  Jeg synes du har en smuk krop, og jeg beundre dig for, hvor stærk du ! Det skal jeg til at fokusere mere på inden CPH til foråret :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tak sødeste Camilla! :)
   Jeg håber virkelig at flere vil begynde at værdsætter og fokusere på de ting vi rent faktisk er i stand til. Jeg arbejder virkelig på at blive bedre til det :)
   Jeg glæder mig til at følge din vej til en stærkere krop og ikke mindst til at vi begge skal løbe CPH marathon i foråret! :)

 7. Wow sikker et indlæg! Jeg er fuldstændig enig – og har det på samme måde med min egen krop Som fitness instruktør er min krop funktionel og stærk, men jeg har længe ikke været tilfreds da man tit ser billeder af tynde og trænede kvinder, som har drømmekroppen – Men jeg har lært at leve med min krop som den er. Når man træner meget har kroppen også brug for mere energi (mad) hvilket er super vigtigt at huske.

  – Mathilde

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Mange tak Mathilde :)
   Du har nemlig fat i den lange ende, når man træner meget er det utrolig vigtigt at kosten også er derefter! Ellers har man hverken en særlig funktionel krop – den har brug for energi :)

 8. At have en sund og stærk krop, det er det aller vigtigste! Jeg ville gøre meget for, at jeg kunne sige det om min krop … de sidste måneder er det gået ned ad bakke, og om 2 uger hedder det en tur forbi neurologen, for at finde ud af hvad der er galt. Jeg føler virkelig at min krop forråder mig … jeg er ikke ung mere, selvom jeg føler det indeni … jeg havde håbet på, at komme i mit livs form i år – det var planen … nu er jeg kommet i mit livs værste form næsten :-( … Og uanset hvad, så tror jeg aldrig, at vi kvinder bliver helt tilfredse med vores udseende … vi kan ALTID finde en “fejl”, og det kan man nok ikke ændre på! … Jeg er utilfreds med min mave – ligesom millioner af andre kvinder – og jeg har truffet en beslutning, som jeg ville have forsvoret at gøre tidligere … jeg vil forære mig selv en fedtsugning og opstramning, inden jeg fylder rundt … jeg kommer nemlig aldrig i nærheden af det, uanset hvor meget jeg træner og hvor sundt jeg spiser, spændstigheden i huden er væk for mit vedkommende … og det skulle jeg have tænkt på, efter jeg havde født for 27 år siden :-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Åh, det gør mig virkelig ondt at høre hvordan dit år indtil videre på ingen måder har budt dig på det du håbede på :(
   Jeg døjer selv med problemer med øjnene – jeg har dobbeltsyn og træner dagligt mine øjne. Det er meget frustrerende når det er noget man rigtig gerne vil, men ikke kan pga. sine øjne! Jeg er dog så heldig, at mine øjne har det bedst når jeg dyrker motion – og det er faktisk en af min allerstørste motivationsfaktor.
   Jeg synes det er en flot beslutning du har taget mht. fedtsugningen og jeg håber den opfylder nogle af dine drømme! :) Det fortjener du i den grad!

 9. Ahh virkelig fint indlæg, og fik mig til lige at overveje, hvad jeg egentlig sætter højest. Æstetik eller funktionalitet. For jeg har ligesom dig en tendens til af fokusere på de 3-4 kilo jeg godt kunne tænke mig at smide, den lille topmave, mine (for) store kinder og inderlår der desværre har en tendens til nærkontakt, i stedet for at glæde mig over, at jeg ligesom dig er i min bedste form, jeg kan altid løbe 5 km på under 25 minutter, og 10 km på under 50 minutter har jeg også netop sat et flueben ud for. For hvad gør mig i bund og grund mest glad? At leve det liv jeg gør nu, inkl. mine “uperfektheder” eller at være en af dem, født med et naturligt højt stofskifte og en (i mine øjne) næsten perfekt krop. Det er sat på spidsen, men i sidste ende ville jeg jo i bund og grund vælge det liv jeg lever nu, inkl. min krop og dens uperfektheder, for det overskud og velvære som jeg får af træning og sundhed ville jeg altså ikke være foruden!

  Og så lige et lille sidespring, men hvordan går det egentlig med din kostplan osv? Synes det er længe siden vi har hørt noget :)
  xx

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Skønt at høre, at mit indlæg har sat gang i lidt tanker! :) Lyder til vi begge kom frem til nogenlunde samme konklusion. Elsker det overskud jeg har i hverdagene og den livsglæde :) Det vil jeg ikke være foruden!

   Du har ret – det er virkelig lang tid siden I har fået en update! Den skal nok komme, men jeg har grundet marathon-løbet gået lidt væk fra kostplanen, da jeg i den grad havde brug for at skrue op for kulhydratindtaget både før og efter. Derudover led jeg af kvalme den efterfølgende uge, så der fulgte jeg den heller ikke. Jeg er dog ved at vende tilbage til den igen og en update skal nok komme :)

 10. Du er så sej søde Tine. Hvor har du ret – det gælder om at have en sund krop. Ligemeget hvad, så vil man altid kunne finde småfejl ved sig selv.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hvor er du bare sød Stinna :) Det er lige præcis det man kan. Vi er jo vores egne værste kritikere, men vi burde altså blive bedre til at se de gode sider af os selv :)

 11. Dejligt med et så ærligt indlæg.
  Dog bliver jeg altid lidt forundret, når du skriver om dine “store” lår osv. Jeg synes virkelig, du har en virkelig flot krop, som er super tonet! For mig at se, er der i hvert fald stor forskel på at have en stor krop og en muskuløskrop – muskler for IKKE en til at se tyk ud, men bare stærk ud! :)
  Keep up the good work!

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Du har ret i at der er stor forskel på at være tyk og stærk! Min buksestørrelse har ikke ændret sig de sidste mange år, men noget af fedtet på mine ben er bare omdannet til muskler. Jeg tror bare nogen gange jeg glemmer det når jeg ser mig i spejlet. For jovist sidder mine bukser meget pænere nu end førhen! Det er der ingen tvivl om, men i og med det stadig er samme størrelse. Åh det lyder dumt, det kan jeg godt selv høre! :) Jeg arbejder også på at blive bedre til at acceptere og elske min krop som den er :)
   Tak for din søde kommentar Ida :)

 12. Kære Tine.
  Synes det er dejligt indlæg. Du er meget inspirerende, og mange af dine indlæg har virkelig fået mig til at “lette popoen” igen. ;) jeg har haft en periode hvor skole og diverse har fyldt for meget, og været en dårlig undskyldning.
  Jeg bliver heller aldrig tynd som en model, men har valgt at sætte pris på, at jeg kan mærke mine muskler bliver større når jeg har været til pump, min kondi bliver bedre når jeg løber. Har altid været besat af at skulle være tynd som en model, men øver mig på at der andre vigtige ting at lægge mærke til ved sin krop.
  Keep up the good work! :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hej Anne,
   mange tak for alle de søde og rosende ord. Det varmer i den grad at høre og glæder mig! :)
   Det er dejligt at læse, at du har valgt at sætte pris på de forandringer du mærker i din krop! Det er en skøn følelse når man opdager at man er blevet stærkere og fået en bedre kondi! :)

 13. Sikke et dejligt indlæg. Jeg kommenterer sjældent på blogs, men det blev jeg lige nødt til at gøre her. Det er virkelig dejligt at du sætter fokus på den side af kroppen, som så ofte bliver overset! Helt sikkert en tankegang, som jeg huske på, når jeg ser mig selv i spejlet. Tak! :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak Camilla – og hvor er jeg bare glad for at du har skrevet en kommentar! Det glæder mig at høre, at det sætter tankerne i gang og jeg håber det vil føre noget godt med sig for dig :)

 14. Fantastisk dejligt indlæg – og det er så rart du sætter fokus på de gode ting ved de ting, hvor man ofte kun ser de negative ting. Det tror jeg at jeg vil tage med mig, så når jeg kigger på min ben fokusere på hvor stærke de er nu, i forhold til et år siden og hvor meget der er sket.

  Og fedt at høre det med varme og sved, det var jeg fantastisk ikke klar over! Nu er jeg glad for jeg sveder så meget til HIT så :D

  Tak for et fantastisk indlæg :)

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om vægttab, har pt. tabt 12,9 kg.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Mange tak Mette! :)
   Hvor er det dejligt du kan bruge indlægget og vil tage det til dig :) Vi (især kvinder) har det nok lidt for ofte med at fokusere på det negative. Lad os nu bare nyde at vi lever et sundt og godt liv :)

 15. Kære Tine,
  Det er det mest fantastiske indlæg jeg nogensinde har læst her i blogland! :)
  Jeg går selv op i sundhed og motion (primært løb) og prøver virkelig på at beholde en sund og realistisk tilgang til det hele, hvor jeg ikke skal få dårlig samvittighed over at spise chokolade med min kæreste og aftenen eller er stykke kage til en fødselsdag. På trods af hvor meget jeg træner, og hvor sundt jeg spiser får jeg aldrig en flad mave, og det har taget mig lidt tid at acceptere, men præcis som du skriver burde al træning g sundhed blot føre til ekstra livsglæde (hvilket det jo gør :) ) og ikke irritation over ikke at få den perfekte model krop – vi skal jeg ikke alle være på catwalken til diverse fashion weeks ;)

  Tusind tak for en helt fantastisk og inspirerede blog.

  Knus Martine

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Kære Martine,
   Det er store ord, som gør mig meget stolt, glad og ydmyg :) Tak!
   Din beskrivelse minder fuldstændig om mig! Spot on! Den dårlige samvittighed arbejder jeg virkelig hårdt på at få fjernet. Den burde slet, slet ikke være der!
   Og du har i den grad ret – vi skal nemlig slet ikke op på nogen catwalk, i stedet skal vi nyde godt af det overskud, energi og glæde vi får ved at træne fordi lysten til det er der :) Og så nyde et stykke chokolade når vi i den grad fortjener det :)

   <3
   Tine

 16. Super godt indlæg! Jeg kan godt se hvor Ida kommer fra, man skal virkelig være påpasselig med hvad man skriver, da der sidder mange skrøbelige mennesker der kan dreje dit indlæg i en anden retning end intentionen. Når det så er sagt synes jeg der skal være plads til at skrive hvad man tænker, og ydermere synes jeg heller ikke der er det store at misforstå. Som jeg forstår det er det vel egentlig også en beretning om at vi kvinder har en tendens til at fokusere på alt det vi ikke kan, i stedet for alt det vi kan :) Indlægget fik i hvert fald sat mine tanker igang, så tak for det. Og når det så er sagt, er det simpelthen sådan en fornøjelse at læse dine indlæg. Du formulerer dig virkelig godt og professionelt, hvilket jeg sætter stor pris på!

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tak Laura,
   jeg er utrolig glad for at Ida valgte at ytre sin holdning, for jeg må ærlig talt indrømme, at jeg ikke at tænkt at det kunne læses og tolkes sådan. Jeg forsøgte i mit indlæg at være så ærlig som mulig omkring de tanker jeg har om min egen krop. At mit eget selvbillede ikke stemmer helt overens med andre, det har virkelig sat nogle tanker i gang hos mig. Det er faktisk lidt pinligt og skræmmende at finde ud af.
   Jeg er glad for at høre, at indlægger fik sat lidt tanker i gang – det tror jeg er rigtig sundt :) Og så er jeg meget stolt og glad over at læse de to sidste linjer du skriver! Det er, som blogger, det bedste kompliment at få. Mange tak! :)

 17. Hej Tine!
  Mega godt indlæg! Og det er lige præcis det som du skal fokusere på! Jeg har selv lange tynde ben, som jeg hidtil har fået mange komplimenter for. Og selvom jeg altid har haft en muskuløs krop grundet meget sport, så er mine led i min krop hybermobile. Hvilket har resulteret i 3 korsbåndsskader og 2 menisk skader (og det skal lige siges at jeg kun er 16 år). Så nu kan jeg hverken løbe eller spille nogen form for sport.. Det er super ærgerligt, da jeg det virkelig var min store passion…
  Så du skal virkelig ikke stræbe efter at være tynd eller noget derhen af, fordi det har oftest også sine dårlige sider. Jeg ville 100% foretrækker en rask og sund krop, frem for en flot krop med en masse skavanker.. Og personligt synes jeg slet ikke du skal klage over din krop ;) Du er SKIDE flot!! Og simpelthen SÅ SÅ sej!! Kæmpe roser herfra!!

 18. Hvor er det fantastisk at se et indlæg som dette. Efter din vanvittig hårde indsats med træning og kost er jeg en pisse stolt coach, men det gør mig endnu mere stolt, at selvom du har været så fokuseret på kost og træning, at du poster et indlæg som dette. Jeg synes slet ikke at indlægget er til at misforstå og vi går alle og har nogle ting ved vores kroppe, som vi nok i bund og grund aldrig bliver tilfredse med og det skal der også være plads til, men derudover skal vi som du selv skriver også huske på, hvad vores krops formål er og om den lever op til dette formål. Kroppen er intet værd uden brændstof og brændstof får vi igennem en sund kost!

  Klap lige dig selv på skulderen for et skønt indlæg ;-)

 19. Altså, jeg skulle også lige til at skrive: “Ej, nu må du fandeme stoppe!” Da jeg læste du var ked af dine ben. Men så alligevel, så tænker jeg over at det er dit bord, og jeg kan godt se hvad du mener. Dine ben er ikke små tynde “model”ben, de er flotte og stærke, som du selv siger. Det jeg reagerer på er mere, at jeg synes det er synd, at du “spilder” din tid på at være ked af dine ben. De er så flotte, endda flottere end “model”ben og thighgap. Det er så last year :-)

  Jeg ville slå ihjel for ben som dine. Men super godt inlæg ellers!

 20. Hvor er den “synes godt om”-knap, som jeg får lyst til at trykke en billion gange på, når jeg læser dette indlæg.
  Synes det er en virkelig fed måde, du vender noget du selv ser som negativ (selvom du ingen grund har) – til noget positivt! Det burde alle kunne gøre :-)
  – Fedt indlæg!

 21. Rigtig fint indlæg :)

 22. Så fedt et indlæg. :-) Kan ikke lade være at sidde og smile over dine sammenligninger med arkitekter og designere. Jeg synes du har en smuk krop, og kan ikke se nogle deller, men det kan man selvfølgelig altid selv. Selvkritik burde forbydes. :-)
  Jeg synes du er inspirerende, så skide være med om du synder engang imellem. Det skal man have lov til, ellers bliver livet squ kedeligt.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak for din søde feedback! :) Haha, jeg laver tit nogle spøjse sammenligninger i min dagligdag. Så synes jeg nogengange det kan være lettere at forså tingene, særligt i fag som kemi og biokemi ;)

 23. […] outfit har I faktisk set tidligere i dette indlæg, hvor jeg hyldede den funktionelle krop. Ikke desto mindre, så synes jeg at tøjet fortjener sit […]

 24. […] ikke holdbart! Jeg er snart 25 år og i mit livs bedste form. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om den funktionelle krop, hvor jeg hylder alt det fantastiske, som min krop rent faktisk er i stand til. Det er noget jeg […]

Leave a Reply