Earlybird

tangkrogenJeg har sat mig for et lille projekt her i efteråret. Jeg vil gerne øge mit aktivitetsniveau en smule. Så de morgener, hvor jeg ikke møder tidligt på studiet, der skal jeg alligevel forsøge at stå tidligt op og gå en morgentur. Der er ikke tale om powerwalk eller noget som helst i den stil. Det handler blot om at jeg kommer ud af døren og får noget frisk luft og en god start på dagen :) Indtil videre er jeg fan af mit lille projekt. For prøv lige at se hvor smukt det så ud forleden morgen. Det er altså en luksus at bo midt i byen, men kun have 5-10 minutters gåtur ned til dette syn. Det er nede ved Tangkrogen i Aarhus og langs Strandvejen. Der er så smukt, uanset årstid :) Det er faktisk også min løberute, som guider mig direkte ind i den smukkeste skov med stier langs vandet. Aarhus Gåtur

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

2 Replies to “Earlybird”

 1. Jeg synes at det lyder som en fantastisk idé :-) Nogle gange kan det virkelig også være rart at skulle gå en tur, i stedet for absolut altid at skulle løbe eller powerwalke, synes jeg ;-)
  Jeg skal selv til at gå langt mere end jeg gør nu, da jeg er meldt til en kampagne hvor man skal gå 10.000 skridt om dagen – hvilket starter fra på mandag af… :D

  1. Ja, det synes jeg også :-) og helt enig, det handler for mig om blot at komme ud og nyde det, få noget frisk luft og en god start på dagen :)

   De 10.000 skridt har jeg nu i gennemsnit gået dagligt i ca. 5 måneder, mit nye mål er at nå op på 12.000, men synes faktisk det er et godt stykke ekstra :-)
   Men held og lykke med dit projekt, det er fedt at have fokus på en mere aktiv hverdag – og motiverer til liiiige at gå en omvej osv. når der bliver målt på det ;)

Leave a Reply