Duften af sommer

Når jeg står i supermarkedets grøntafdeling, så bliver jeg altid tiltrukket af duften af friske krydderurter såsom basilikum og timian. Så selvom det er en kold og grå mandag, så kan jeg hurtigt drømme mig tilbage til en lun sommeraften med grillmad, lækre salater, kold hvidvin og en smuk solnedgang.

Af samme grund blev denne friske timian købt og er allerede blev brugt flittigt i supper, ovenbagte grøntsager og blandet i lidt smør. Derudover så står den fint på køkkenbordet og pyntet og spreder glæde hver gang jeg dufter til den ;)

IMG_0944

Har I det også sådan med bestemte dufte? :)

6 Replies to “Duften af sommer”

 1. Du har så ret, Tine! Jeg elsker også at have friske krydderurter stående – jeg er bare enormt dygtig til at slå alt levende grønt ihjel (senest mine kaktusser – hvordan???).

  Hvor har du det fine sejlgarn fra? Jeg har længe ledt efter det til bl.a. gaver.

  Kærligst Pernille.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Åh, kender det alt for godt! Mine krydderurter dør også tit, men jeg nyder dem så længe de lever og køber bare nogle nye :)
   Jeg har noget fra Søstrene Grenes og noget fra Tiger – tror det er i deres faste sortiment :)

   <3 Tine

 2. Utrolig sød spand/krukke urten står i.. :) Hvor er den fra?
  Mine krydderurter kunne godt bruge et nyt “hjem” nemlig

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Den er skam bare fra IKEA til sølle 12 kr :)
   Du kan finde den lige her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10155671/

   1. De er så fine de krukker!

    Maiken, et billigt og pænt alternativ kunne være konservesdåser, som her:

    http://www.pinterest.com/pin/469852173596171871/

 3. Ved godt, det måske ligger i det, men hvordan laver du ovnbagte grønsager? Gode tips?

Leave a Reply