Det er jo kun jul en gang om året ★ Kristina Ricken

En dag i december lige midt i min bachelorskrivning faldt jeg over en blog. I næsten en time glemte jeg alt om min opgave og sad bare og morede mig helt vildt. Bloggen er ikke sundhedsrelateret, men jeg skrev til Kristina, der står bag og spurgte om ikke hun havde lyst til at kigge forbi min blog og sætte lidt humor på programmet. Det ville hun heldigvis gerne! :) Jeg håber I tager rigtig godt imod hende for hun har i dagens anledning taget udgangspunkt i december-måned og skuret godt op for både selvironi og Instagram:

…Alle ved jo alligevel at det kun er de kalorier man lægger på Instagram der tæller

Det er jo kun jul en gang1

Det er jo kun jul en gang2

Det er jo kun jul en gang3

det er jo kun jul en gang4

 

Glæd jer til resten af tirsdagene i januar, hvor Kristina fast kigger forbi :)

Kan I ikke vente så længe, så smut forbi Kristinaricken.com, hvor jeg lover jer masser af gode grin! :D

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “Det er jo kun jul en gang om året ★ Kristina Ricken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *