Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning…

Den dårlige påklædning stod jeg i hvertfald for på dagens løbetur! Solen skinnede da jeg trak i løbetøjet og vejret var helt forårsagtigt, så derfor tænkte jeg at det lige var dagen, hvor jeg hoppede i et par shorts og kompressionsstrømper. Pandebånd – er det virkelig nødvendigt i det her smukke vejr? Og helt ærligt, er det ikke bare fordi jeg er lidt pylret, at jeg skal have den varme løbejakke på? Gudskelov fik jeg overbevist mig selv om at pandebåndet var en klog idé. Jeg løber langs strandvejen i Aarhus, hvor det blæser en hel del og i dag var bestemt ingen undtagelse. Efter min opvarmning begyndte de første snefnug at flyve rundt, hvilket var ganske hyggeligt. Da de senere tog til i noget der virkede som en kortvarig snestorm, så var det dog knap så hyggeligt. De planlagte 10 km blev derfor hurtigt kortet ned til 5 km og jeg dryppede da jeg kom hjem. Jeg var fuldstændig gennemblødt og frøs helt vildt.

Jeg nyder virkelig mine mange og lange løbeture for tiden, men nogle dage er det altså bare sjovere end andre ;)

IMG_7548

IMG_7551

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

One Reply to “Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning…”

  1. SO TRUE!!! På en eller anden måde ender jeg altid med at have enten for meget eller for lidt tøj på! Jeg elsker også at løbe, men sommerperioden er min favorit! At kunne løbe i shorts og top og have det godt i temp. er det skønneste!
    Kh The A-WaY!
    https://theawayblog.wordpress.com

Leave a Reply