Hindbær/kakao skyr

Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med skyr, så i dag lavede jeg: skyr-blendet-med-hindbær-tilsat-usødet-kakaopulver-versionen, hvor der lige kom et par sødetabletter i.

Jeg ved godt den måske ikke ser vild appetitlig ud, men den er altså ret lækker :)

foto1

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

7 thoughts on “Hindbær/kakao skyr

  1. Det ser rigtig lækkert ud. Lige til at nydes på altanen i fuld sol.
    Har du bare taget den på gefuhlen eller har du en indre opskrift du har brugt?
    Og er det friske eller frosne bær? :)

  2. Her den ene dag lavede jeg noget banan, mælk, vaniljesirup og kakaopulver-blanding, som jeg blendede, men synes ikke lige smagen blev optimal. Jeg brugte “cebe”-kakaopulver, tror jeg det hed – hvad for en variant/mærke af usødet kakaopulver har du brugt? Bare sådan for at høre lidt omkring, måske den fungerer lidt bedre, end den jeg har haft brugt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *