De første 21 km

Så kom dagen, hvor jeg skulle løbe de første 21 km til Knæk Cancer 2013. Vejret endte med at blive perfekt løbevejr, så det var bare skønt! :) Der var et fantastisk fremmøde og så var der sørme også besøg af TV2 Østjylland, som lavede et indslag til aftens nyhedsudsendelse. I kan se den og artikelen her, hvis I er nysgerrige :)

2013-10-21 15.13.10

I artiklen skriver de at salget af Hoptimister foregår på min blog, men jeg har jo oprettet en Facebook side til formålet, som I kan finde lige her. Inde på siden kan man under billeder se de forskellige Hoptimister jeg har fået doneret og så kan man i kommetarfeltet byde på den Hoptimist man bedst kan lide :) Alle pengene går til Knæk Cancer og Hoptimisterne kan enten sendes (prisen betales af køber og kommer oveni auktionsprisen) eller man kan mødes med mig i Aarhus eller København.

Inde på cancer.tv2.dk har jeg en indsamlingsside, hvor man kan se det samlede beløb jeg har været med til at samle sammen. I kan støtte indsamlingen ved at sende en sms til 1277 med teksten KC 4181 (husk mellemrum). Det koster 50 kr (+alm. trafiktakst) og så donerer man penge til Knæk cancer.

Her til sidst får I lige et billede af den lille flok vi var tilbage da jeg havde løbet de 21 km.

Jeg vil gerne sige TUSIND TAK til alle der kom og var med. Det var intet mindre end fantastisk at stable et arrangement på benene og så få et sådan fremmøde! :)

IMG_1695

 

Selvom billedet er lidt sløret, så skal I ikke snydes for beviset på de 21 km (som faktisk blev til 21,1 i dagens anledning) :) Det tog os 2 timer og 9 minutter at løbe dem, så jeg formåede at holde hastigheden på det, jeg havde angivet som målet.

2013-10-21 17.32.06

 

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

8 thoughts on “De første 21 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *