Currently crushing on…

.. Under Armour! Efter at I var så søde i vinters/foråret at hjælpe mig med at finde lækkert træningstøj til kæresten, så har jeg simpelthen ikke kunne få Under Armour ud af hovedet. Jeg ejer desværre ikke noget af det selv, så kvaliteten kan jeg desværre ikke udtale mig om. Til gengæld synes jeg det ser møg lækkert ud det de laver! Jeg har samlet en lille collage, hvor I kan se nogle af de ting, som jeg er faldet for :) Hvis I er nysgerrige efter forhandler og pris på de enkelte ting, så tryk blot på billedet, så kommer I hen til Polyvore, hvor de forskellige forhandlere og pris er listet :)

Under Armour

Har I nogle erfaringer med Under Armour? Del endelig hvis I har! :)

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “Currently crushing on…

  1. Jeg er helt tosset med det! Især deres tights er de bedre jeg endnu har prøvet, og det er så trods af at jeg har prøvet virkelig mange i de 4 år jeg har arbejdet i stadium.
    Dog har jeg aldrig prøvet en helt dyre slags som skins eller 2xu.

  2. Pingback: Løb om efteråretFITinspiration I Fitnessblog om sundhed, livsstil, træning og sunde opskrifter | FITinspiration I Fitnessblog om sundhed, livsstil, træning og sunde opskrifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *