CPH marathon

Jeg har i to år nu haft CPH marathon som min helt store drøm. I kan måske huske sidste år, hvor jeg skrev en masse omkring min skade og hvor jeg blev nødt til at aflyse marathonet. Jeg tog dog afsted til København for at bakke min veninde op, men jeg må indrømme, at det var en hård omgang. Jeg stod og tudede midt på Trianglen. Det gjorde så ondt at se alle løberne på den rute jeg havde set så meget frem til! Men i år tror jeg sørme det lykkes! Jeg er stadig utrolig forsigtig, for min skade kan mærkes hvis jeg ikke lytter til kroppen. Men får den lov til at restituere ordentligt efter de lange ture og undgår jeg intervaltræning, så mærker jeg intet til den. Det er simpelthen fantastisk! Jeg NYDER at løbe på mine gamle løberuter og ser hver tur som et privilegium.

Der er kun 46 dage til startskudet lyder og bare ved tanken får jeg sommerfugle i maven! :) Jeg vil løbende (haha) holde jer opdateret på min træning og kommer også snart ind på hvilken løbestil jeg nu løber. Jeg har jo brugt mere end et halvt år på at løbe forfodsløb/natural running, men er det nu det rigtige for alle eller for mig? ;)

2-xu

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

5 thoughts on “CPH marathon

  1. Håber sørme det lykkes for dig i år … om ikke andet at gennemføre, så pyt med tiden :-) Jeg har selv måtte holde pause pga. løberknæ, og har været ved at gå ud af mit gode skind, fordi jeg bare så løbere ALLEVEGNE :-D Nu er jeg i gang igen, og træner også min hoftemuskulatur med bl.a. styrkeøvelser med elastik. Jeg løber – og har gjort det i et par år nu – efter natural running/poserunning teknikken, og ingen tvivl om, at det belaster led osv. meget mindre. Man kan heller ikke lade være med at kigge på andre, når de løber, og nogle mennesker løber virkelig TUNGT. Det ser så anstrengende ud, og de ser nærmest også ud, som om de lider :-) Jeg tror helt klart, at du vil blive glad for din nye løbeteknik, selvom det er noget der skal trænes konstant for ikke at falde tilbage til gamle vaner. Pøj pøj med CPH marathon, og jeg ser også frem til at følge med herinde :-)

  2. Øj, sådan en teaser kan du da ikke bare smide ;-) Nu er jeg helt vildt spændt på at høre, om du er gået væk fra den naturlige løbestil igen? Kom med det næste indlæg hurtigst muligt :D

    Jeg overvejer nemlig selv kraftigt at opsøge en løbecoach (poserunner), når jeg kommer hjem fra mit udlandseventyr, da jeg (stadig) bøvler med min hofte og også har måttet (forhåbentlig kun) udskyde mine maratonplaner i et år nu. Det er så frustrerende med de skide skader, så jeg krydser virkelig fingre for dig, du fortjener at løbe over den målstreg i år :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *