CPH here we come

Jeg sidder lige nu på færgen på vej mod sjælland sammen med Susan, Mads Seier og en af hans klienter han skal løbe sammen med. Kan fortælle at der er en, der starter med S og slutter på usan, som er utrolig spændt og glæder sig ekstremt meget :) Så jeg ved godt at jeg også nævnte det i indlægget her, men hvis I skal over og heppe til løbet og ser Susan, så giv hende lige en high five eller hep på hende :) Det betyder så meget under selve løbet og når nu jeg ikke selv kan være ved hendes side, så håber jeg virkelig I vil hjælpe mig med at give hende lidt gejst med på vejen! :) Hvis nogle af jer skal løbe, så skriv jeres starnummer i kommentarfeltet, så taster jeg jer ind på min app så ved jeg ca hvornår jeg skal heppe på jer ;) Jeg kommer til at stå ved startfeltet i begyndelsen og rykker mig så ned til Trianglen og slutter ved målfeltet :)
Jeg har lige indsat lidt billeder af min skønne træningsmakker, så I ikke er i tvivl om hvem der er I skal heppe på ;)

Susan Milo lev sundt

Susan-lev-sundt

6 Replies to “CPH here we come”

 1. Jeg løber med 3555 og glæder mig! Håber du får en god oplevelse, selvom det må være forfærdeligt at stå på sidelinjen, når det har været din store drøm. God tur til jer :)

  1. Fulgte dig undervejs i går! :) Det var super flot løbet! Hvordan har kroppen det i dag? :)

 2. Uh, hvor er det spændende! Jeg har fulgt jer to længe online og finder jer begge utroligt inspirerende. I morgen skal jeg heppe på en ven der også skal løbe, men vil klart lige kigge efter jer. Det bliver super fedt at mærke stemningen derude og heppe på alle de seje, seje løbere der skal ud i solen :D

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  1. Tusind tak for de søde ord Anna :) Spottede du mon Susan?
   Hvordan klarede din ven sig?

 3. Jeg er nummer 2940!
  Ærgerligt med din skade – men den rigtige beslutning!
  Ha’ en dejlig dag imorgen!

  1. Ja det var bare super ærgerligt, men sådan er det :(
   Til gengæld så slog du lige min marathontid med 5 minutter – sejt! :) Var det dit første?

Leave a Reply