Chokomorgen…

Jeg har simpelthen bare haft en skøn weekend. Den startede tidligt ud lørdag morgen, hvor jeg havde skriftlig eksamen i anatomi & fysiologi. Det er afslutningen på et 55 timers kursus, som danner grundlag for det næste kursus jeg starter på – også ved Fitness Institue :) Eksamen fik jeg besked om i går er bestået, så nu venter jeg blot på karakteren :)

Efter eksamen cyklede jeg ved siden af Susan, der skulle løbe 16 km. Hendes motivation var ikke just i top inden turen, så jeg tilbød at holde hende ved selskab, hvilket hun var hurtig til at takke ja til :) Hun endte med at løbe en skøn tur, hvor jeg måtte hjælpe hende lidt med at tage det i et roligt tempo. Programmet lød nemlig på en rolig tur for hendes vedkommende og det er i denne tid vigtigt at overholde så hun ikke løber ind i skader. Grunden til at jeg ikke løb med hende skyldes desværre at jeg stadig døjer med en dum, dum overbelastning i mit venstre underben :( Det er rigtig skidt timing med kun en måned til vores marathon, men jeg skal til fysioterapeut i dag, som forhåbentlig kan hjælpe mig :)

Efter Susans løbetur tog jeg i sommerhus med nogle gamle bartendervenner fra Ingeniørhøjskolen. Derfor bød min lørdag/søndag på hjemmelavede burgere, vin, slik, chokolade, rundstykker med pålægschokolade, masser af hyggeligt selskab og alt for lidt søvn. Det var lige hvad jeg trængte til! :) Men nu er det mandag og min kost skal lige rettes lidt op efter weekendens udskejelser ;)
For at det ikke blev en aaaalt for hård overgang, så valgte jeg altså at peppe den lidt op med noget choko – og sikken succes!

ChokomorgenOpskriften er ca sådan her:

  • Skyr
  • Ren kakao
  • Proteinpulver fra Bodylab med chokoladesmag
  • Kakaonibs
  • Frysetørrede hindbær
  • Lidt vand

Hvor alle ingredienserne bare blandes godt sammen :)

Når kakaonibs bruges på denne måde, så synes jeg de smager som små mørke chokoladestykker. Der har været lidt skuffelse blandt chokoladespisere, da de første gang smagte chokoladenibs.  Hvis man spiser chokoladenibs helt rene så er de altså lidt bitre og ikke specielt lækre. Men i en ret som denne eller i havregrøden, så kommer chokoladesmagen altså frem  Mums!
Til morgenmad får jeg normalvis også en god økologisk basis müsli på toppen, men den blev i dagens anledning varmet op med lidt vand, så det blev til en lille portion grød ved siden af skyren.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

6 thoughts on “Chokomorgen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *