Bloganbefaling: Trine Theodora

Jeg er virkelig stor fan af blogs og synes de er så hyggelige at læse. Jeg kan godt lide det med, at man får lov til at se et lille glimt af andres hverdag, livsstil og høre om nogle af de valg de tidligere har taget eller står overfor. Jeg følger mange forskellige, men en ting de næsten alle har til fælles er, at jeg enten har fulgt dem fra starten af eller har gået tilbage og læst nogle af deres ældre indlæg. I starten er mange bloggere ofte meget ivrige, blogger flere gange om dagen og lukker læserne lidt mere ind end hvad de gør senere hen. Jeg tror ikke det er et bevidst valg, der bliver gjort, men iveren og glæden over at have startet sin helt egen blog synes jeg er fantastisk.

Jeg har derfor allertiders forslag til en ny blog I kan begynde at følge! :) Bloggen hedder trinetheodora.wordpress.com og er skrevet af en super sej pige! Jeg har fået fornøjelse af at have hendes selskab på en ny uddannelse jeg er ved at tage ved siden af mit studie. Hvad det er, kan I måske gætte når I slår et smut forbi hendes blog… ;) 

IMG_9705

Rigtig god læselyst :)

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 thoughts on “Bloganbefaling: Trine Theodora

  1. Iih hvor sejt – jeg vil også så gerne tage stram op uddannelsen! Var tilmeldt for to år tilbage men en operation kom desværre i vejen men regner med at jeg til foråret tager den (med mindre jeg gennem min uddannelse får praktik i udlandet). Håber du laver et indlæg om uddannelsen så jeg kan høre lidt mere :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *