Belønningen for 1. målsætning

Som lovet får I her at se belønningen for at have nået den første målsætning :) Billederne blev ikke så gode (knap så flatterende ryg..), men kæresten havde tømmermænd, så han gad ikke det helt store kamera-ræs i dag, haha…

Først vil jeg altså lige sige TUSIND TAK for alle de søde kommentarer piger! Jeg er fuldstændig overvældet. Det har været lidt af en beslutning der skulle tages inden jeg lagde mine billeder op, men I er heldigvis søde mod mig :) Tak for det! I øvrigt, så regner jeg med at tage billeder af alt hvad jeg spiser de næste to dage, så I kan få en fornemmelse af min kostplan. Kunne se der var mange som var nysgerrige.

Min belønning for at være kommet under 70 kg er denne sportsbh fra Nike Pro. Den  blev købt da der var 20% i Nike butikken og er købt i str. S. Den er en lille smule lille i det nu, men jeg tror snart den kommer til at være helt perfekt :) Den koster 300 kr og er til medium belastning. Jeg har brugt den til både step og løb, hvor den er rigtig behagelig at have på. Jeg er fan! Og så synes jeg detaljen på ryggen er rigtig fin.

nike-04.08.13

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

One thought on “Belønningen for 1. målsætning

  1. Det er virkelig flot, at du er så vedholdende med din målsætning selvom det er sommer, sol og varme *thumbs up* … Det er en rigtig god idé at give sig selv en “gave” for at opnå delmål … i foråret havde jeg set de fedeste jeans fra Maison Schotch … jeg endte med at købe dem før mit delmål, men tog dem så 2 numre mindre, så der var lidt at arbejde hen mod … det virkede også rigtig godt for mit vedkommende :-)

    http://www.larseniform.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *