Bedste fitnessblog?

Nike Flyknit lunar 2Grunden til at jeg oprettede en blog for godt halvandet år siden skyldes at jeg ELSKER at læse blogs! :) Jeg har en række af faste blogs jeg følger og som jeg virkelig har fulgt længe! Men jeg kunne godt tænke mig at få udvidet min horisont lidt i fitnesskategorien. Derfor håber jeg I har lyst til at linke til den/ de blog(s) I bedst kan lide  :) Eller hvis nogle af jer søde læsere selv har en blog der handler om sundhed, træning, fitness osv. så skriv endelig i kommentarfeltet og jeg kigger forbi :)

p.s. de fine sko på billedet er Susans Flyknit Lunar 2, som jeg er helt forelsket i – er de ikke bare fine? :)

24 Replies to “Bedste fitnessblog?”

 1. Jeg vil da gerne smide link til min to blogs – http://louisepige.dk & http://therunningblog.dk
  Følger i øvrigt din :) Go’ inspiration.

  1. Tusind tak – Jeg kigger forbi :)

 2. Jeg synes der er sindssygt mange gode derude lige nu! Blandt andet din træningsmakker Susans, men også fit4living, maya drøm, getfitinspiration, amanda luise og fitnrun.

  Og så naturligvis min egen ;)
  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  1. Det er der også! :) Kender alle dem du nævner, men det gør dem jo bestemt ikke mindre gode :)

 3. Workout with me er en skøn skøn blog skrevet af en Anne Sofie som har holdninger og som ikke er bange for at dele dem :)
  Så må du da også gerne kigge forbi min blog, hvor jeg både deler opskrifter og træning samt snakker lidt om skønhedsprodukter :)

  http://www.oohblah.blogspot.dk

  1. Helt enig, jeg er også ret vild med Anne Sofies blog – og ikke mindst person :) Jeg har jo været så heldig at få lov at træne med hende indimellem :)
   Jeg kigger forbi din blog med det samme, tusind tak for din kommentar :)

 4. Jeg vil da gerne benytte lejligheden til at dele min egen blog http://lifematters12.wordpress.com :-) Jeg startede dog med at “blogge” gennem instagram, og derfor endte det hele på engelsk.
  Desuden skal du vide, at FITinspiration helt sikkert ligger i toppen af min liste over “bedste blogs” ;-))

  1. Tak, jeg kigger straks forbi :)
   Det er da meget smart at have gjort det på engelsk fra starten af :) Det er f.eks. lidt noget bøvl for mig hvad jeg lige gør ift. det, for kan jo se der også er udenlandske læsere ;)

 5. Jeg ville blive glad hvis du ville have lyst til at følge min blog som omhandler min kamp mod vægttab, jeg er pt i en Down periode, men satser på at min motivation er tilbage når jeg kommer hjem fra ferie :)

  http://Www.getfitinspiration.dk – jeg følger ivrigt din blog og dig på IG! :)

 6. Jeg har fulgt din blog 1½ års tid, og jeg synes, at dine indlæg er inspirerende og vedkommende – så fortsæt den gode stil :-) … Jeg har min “daglige” blog, hvor jeg skriver om stort og småt, madopskrifter og alt muligt andet … og så har jeg min træningsblog http://larseniform.blogspot.dk/ … hvor jeg skriver om op- og nedture ift. det at komme i sit livs bedste form – forhåbentlig – og da jeg desværre må betegnes som midaldrende, så er det på tide … så jeg kan klare mig selv bedst muligt i alderdommen :-)

 7. Du må gerne klikke forbi min blog. Den er forholdsvis ny, og jeg er en forholdsvis grøn blogger – men ville blive meget beæret over et besøg fra dig :)
  Den handler om min træning op til mit første maraton, og det ambivalente forhold mellem min kærlighed til både sundhed og kage ;)

 8. Hej Tine!

  Først og fremmest tak for en god og indspirerende blog! Det er spændende at følge med i din hverdag. :-) Hvor er det ærgerligt, at du ikke kan løbe marathon på søndag.

  Jeg vil gerne benytte muligheden for at reklamere lidt for min egen blog, foodandfitness.dk. Den er netop startet op i den forgangne uge, som et led i min uddannelse som journalist og er lidt af et hjertebarn for mig. Bloggen handler om min hverdag, som er fyldt med træning og god mad. Lige i øjeblikket forsøger jeg at komme ovenpå efter en lang periode med skinnebensbetændelse.

 9. Min yndlings fitnessblog er http://www.nana-regalah.dk/. Hun er hudløst ærlig, vildt sjov, stoppet med selvironi og har altid en skæv kommentar til det der rør sig i fitnessverdenen. Jeg synes Regalahs blog er et dejligt frisk pust i fitnessblog-verdenen, hvor jeg ellers synes at de fleste blogs ligner hinanden, skriver det samme og egentlig er lidt kedelige :)

  Du skal selvfølgelig også være velkommen til at tjekke min egen blog http://the-best-me-i-can-be.com/ :)

 10. Jeg elsker at læse blogs, og følger en del. Der er rigtig mange gode som jeg holder af at læse bla. wonderwomanwannabe, nana-regalah, eilime, helse mathilde og for opskrifter er proteinopskrifter.dk altid godt.

  Her selv startet en fitnessblog om min egen trænig og tanker om mit mål i bikinifitness 2014.
  Er ny som blogger stadig, så arbejder meget med at få lavet noget indlæg, men vil blive glad hvis du kigger forbi :-)

  Sarah
  http://www.fitnessbambi.dk

 11. Nana-regalah (stillede i Bikini sidste år) Hudløst ærlig og SÅ sjov, selvironi for alle pengene!
  Lenejuel.blogspot.dk (stillede i Bodyfitness 2012)
  Amandalouise.dk (stillede i Bikini sidste år og 2012)
  Fitnesskine.wordpress.com (Norsk/dansk atlet, stiller i Bodyfitness)
  Mayadroem.dk (nede på jorden fitness-pige)
  Fitnessnora.blogg.no (norsk fitness blogger, har stillet i Body- og bikinifitness)

 12. Du er da mere end velkommen til at tage et kig på min egen på http://www.ninaneerdal.blogspot.dk :-)
  Btw, rigtig fed og inspirerende blog, du har. Jeg følger ivrigt med – godt arbejde!

  Nina
  http://www.ninaneerdal.blogspot.dk – Healthy body, healthy mind

 13. Jeg oprettede også en blog for nogle måneder siden, som handler om træning og sundhed.
  Jeg har fulgt din blog i cirka 1 år.

 14. Siden mange gode danske blogs allerede er blevet nævnt, tænkte jeg, at jeg ville slå et slag for nogle af mine udenlandske favoritter.
  http://fueledbylolz.com : Fantastisk dygtig (og hurtig) løber. Hun skriver om lidt af hvert. Hendes Diner-anmeldelser er virkelig sjove!
  http://www.hungryrunnergirl.com : Skriver om løb, fitness og mad i lange baner. Hun er på inden måde sukkerforskrækket og skriver på en super fin, humoristisk måde.

  Hvis du har lyst, må du selvfølgelig også meget gerne kigge forbi min blog http://hitthegroundrunning.bloggersdelight.dk

 15. Jeg har selv en yogablog, hvor den mentale sundhed er i fokus – det er nemlig lidt en provokation til al den hard-core fitnesstræning. Det er nemlig lige så vigtigt at have det mental godt, hvis man vil tabe sig eller bare have det godt i sin krop!
  Kh Cathrine Koefoed, yogalærer og yogablogger på http://www.cathrineyoga.dk

 16. Hej Tine,

  Er selv kæmpe afhængig af at læse blogs, og elsker at følge din specielt.
  Derudover følger jeg med i Susans blog (som du nok kender bedre end nogen anden nærmest) ;)
  Men også Caroline Thorsfelts blog – af samme navn, og Altid-slank.dk
  Andre fitnessblogs jeg følger med i, er allerede nævnt.

  Personligt driver jeg bloggen sunderehverdag.dk hvor jeg både kommer omkring kost og motion.

  Mange hilsner
  Nadja

 17. Hey Tine,

  Jeg har min blog om fitness, bodybuilding, skader osv. på http://www.wayofthestrong.com
  Den er dog på engelsk :)

  Godt nytår!

 18. hej,

  jeg skriver faktisk på både http://www.libratum.dk og http://www.myleanlife.dk den første handler om kost og sundhed generelt den anden er specifikt om vægttab og fitness.

 19. Hej
  Jeg er lige startet på et nyt spændende projekt, hvor missionen er gratis kostplaner. Det bliver super godt og alle kommer til at finde en kostplan, som passer til deres formål og præferencer. Jeg håber der er mange som vil følge med i projektet og bruge vores service, når vi lancerer. Hjemmesiden er http://www.kostkort.dk :)

Leave a Reply