Bananpandekager

BananpandekagerDette er en helt klassisk opskrift på de populære bananpandekager. Dog har jeg tilsat lidt kokosmel og skyr for at smag og konsistens ikke blot bliver en sød omelet med banan. Generelt er disse pandekager super nemme at lave og smager lækkert. Blot vil jeg anbefale at allierer sig med en god slip-let pande og ikke mindst en flad palet, der selvfølgelig har en eller anden form for belægning så man ikke ødelægger slip-let-belægningen. Jeg bruger faktisk bare denne ekstremt billige sag fra ikea.
Scroll down for english version
bananpandekage

Opskrift:

  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 2 spsk kokosmel
  • 2 spsk skyr
  • 1 knivspids salt
  • evt. 1 tsk. vaniljesukker
  1. Bananerne moses
  2. I en skål kommes de moste bananer sammen med resten af ingredienserne og røres godt sammen
  3. Pandekagerne steges på en varm pande. Det kan anbefales at lave dem små, da de derved er nemmere at vende.

Banana pancakes recipe:

  • 2 bananas, ripe to overripe
  • 3 eggs
  • 2 Tbsp coconut flour
  • 2 Tbsp greek yogurt
  • 1 pn salt
  1. Mash bananas
  2. In a mixing bowl, whisk the eggs, mashed bananas, coconut flour, greek yogurt and salt together.
  3.  Heat a skillet over medium heat. Once very hot, drop a small amount of the batter on the skillet. Cook until the edges look dry. Flip and cook on the other side until cooked through.

Banana-pancakes

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “Bananpandekager

  1. Hej.

    Ser lækkert ud :-)

    har lige et spørgsmål, er det almindelig billig kokosmel eller er det sådan noget finmalet noget man køber i helsekost butikker? Synes det kan være lidt svært at finde ud af når der står kokosmel i opskrifter for tiden.

    • Hej :)
      Det kan jeg faktisk godt forstå du er i tvivl om i disse dage :) Jeg har brugt helt almindelig kokosmel her. Det andet kalder jeg på bloggen “kokosfibermel”, men det er rigtigt, at man også kalder det fedtreduceret kokosmel – hvorfor tvivlen nemt opstår :)

    • Haha, ja det er nemlig ret smart, ikke ;) Grunden til at jeg egentlig lavede min (uheldige) formulering, var egentlig fordi at det er vigtigt at dejen første kommes på panden når den er varm.

      • Hahaha, åh gud, dobbelt op på pinligt :) Jeg har vist været lidt for hurtig da jeg skrev indlægget og liiidt for hurtig da jeg læste din kommentar ;) Fejlen er nu rettet. Tusind tak for det :)

  2. Det her er de bedste pandekager jeg har prøvet! Og der er altså mange opskrifter derude efterhånden… Stor succes, så tak for opskriften. Jeg stegte nogle af mine i kokosolie og det kan altså anbefales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *