Banan ispinde med chokolade

banan-chokoladeDisse lækre hapsere blev lavet på en af årets varmeste dage, hvor jeg havde besøg af Stinna og Susan. Opskriften (hvis man overhovedet kan tillade sig at kalde det for en opskrift!?) ligger allerede på min Facebook-side, men da det ikke er så mange der følger med via den, så får I den også herinde :) For denne lækre snack skal I altså virkelig prøve, hvis ikke I allerede har det. Det er jo egentlig blot 3 ingredienser: banan, chokolade og mandler, men kombinationen er himmelsk :)
Scroll down for english version

Banan-ispinde

Opskrift:

  • 3 modne bananer
  • 1 håndfuld mandler
  • 50 g (mørk) chokolade
  • 6 træispinde (kan bl.a. købes i Panduro Hobby)
  1. Først skrælles bananerne og halveres
  2. Herefter kommes de på en ispind og lægges på et stykke bagepapir med et plastik skærebræt eller fad under. På den måde kan de nemt stilles i fryseren uden at vælte rundt.
  3. De skal fryses i 1-2 timer indtil de er frosne
  4. Mandlerne hakkes
  5. Chokoladen smeltes og skal nu bruges til at dekorere banan ispindene som man har lyst til. Slutteligt drysses mandlerne over chokoladen

 


Banana popsicle recipe:

  • 3 bananas, peeled and halved
  • 50 g melted dark chocolate
  • Chopped almonds or other nuts (optional)
  • Popsicles sticks
  1. Peel and halve bananas
  2. Insert popsicle sticks into each banana half on plate covered with a cookie sheet
  3. Chill the bananas for approx. 1-2 hours
  4. Melt the dark chocolate and decorate the chilled bananas, sprinkle with the chopped almonds.

Banana-popsicle

Banana-popsicles

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 thoughts on “Banan ispinde med chokolade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *